Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim...

TV8'de yayınlanan Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Turabi, Merve ve Elif Şadoğlu arasında elenen isim...

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim...

Survivor'da eleme heyecanı yaşandı.. Televizyon ekranlarının yüksek raytingli programı Survivor yine izleyicileri ekrana kilitledi. Turabi, Elif ve Merve eleme potasında yer alıyordu. Ada konseyinde "Survivor'da kim elendi"sorusunun yanıtı belli oldu.

Yarışmaya veda eden isim Elif Şadoğlu oldu.

Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim...

Elif Şadoğlu kimdir?

1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, fitness eğitmenliği yapmaktadır. Katıldığı 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu olan Elif Şadoğlu, geçtiğimiz yıl düzenlenen Survivor 2017'de yer almış ve yapılan halk oylamasının ardından adaya veda etmişti.

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliği ön plana çıkan Elif Şadoğlu, katıldığı Survivor 2017'nin tanıtımında, "Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın" sözleriyle ne kadar iddialı bir yarışmacı olduğunu vurgulamıştır. Elif Şadoğlu son olarak, Acun Ilıcalı'nın kararı ile birlikte Survivor 2018'e dahil oldu. Başarılı yarışmacı Elif Şadoğlu, Survivor 2018'de All Star takımında yarışıyor.

İLK DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Survivor'da Cumartesi günü yayınlanan bölümde ilk dokunulmazlık oyunununda gülen taraf Gönüllüler oldu. Geriden gelip oyunu kazanan Gönüllüler takımı İlk dokunulmazlık oyununu alarak rahat bir konsey geçirdiler.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda gülen taraf yine Gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunu da alarak birleşme partisi öncesi takımını koruyan Gönüllüler rahat bir nefes aldı. Bu hafta ünllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor 2018'de ilk dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Mustafa Kemal oldu. Mustafa Kemal adada kalmayı garantiledi. İlk konseyde adı en fazla çıkan isim Elif birinci eleme adayı olurken, Mustafa Kemal ikinci isim olarak Merve'yi söyledi.

Dün akşam yapılan konseyde ise Turabi'nin ismi çıktı. Açıklanan sms sonuçlarına göre Merve, Elif ve Turabi arasından elenen isim Elif oldu

BARAKA OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da baraka oyunu büyük bir çekişmeye sahne oldu. Son ana kadar büyük bir çekişmeye sahne olan zorlu oyunun Gönüllüler takımı 10-9 kazanmayı başardı ve bu hafta barakanın sahibi oldu.

Survivor'da kim elenecek? Konsey gecesinde heyecan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin