Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Guido Senia evli mi?

Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşadığı iddia edildi. İddia magazin basınına bomba gibi düşerken Guido Senia da merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Guido Senia evli mi?

2018'in son büyük magazin bombası patladı. Habertürk yazarı İpek Durkal'ın iddiasına göre Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı.

Habere göre; Acun Ilıcalı ile evliliğini bitiren Şeyma Subaşı yeni aşka yelken açtı. Subaşı, Meksika'nın Tulum sahilinde sevgilisiyle objektiflere takıldı. Fransız DJ Guido Senia ile birliktelik yaşadığı öğrenilen Subaşı, sevgilisiyle samimi görüntüler verdi.
Ilıcalı ve Subaşı'nın neden ayrıldığı ise merak konusu olmuş, günlerce konuşulan olayla ilgili pek çok iddia ortaya atılmıştı.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Guido Senia evli mi?


Şeyma Subaşı yeni aşkı Guido Senia ile mutluluğun tadını çıkarırken dedikodular ise şimdiden başladı. Fransız DJ Guido Senia'nın evli olduğu iddia edildi. Guido Senia, İtalyan süpermodel Mariacarla Boscono ile aşk yaşıyordu. Her gününü birlikte geçiren çift, geçtiğimiz Eylül ayından beri yan yana gelmiyor.

Guido Senia'nın Mariacarla Boscono'yı Şeyma Subaşı için bıraktığı iddia edildi. Bu dedikodulara Şeyma Subaşı'nın ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Guido Senia evli mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin