Şevval Şahin İstiklal Marşı'nı bilemedi! Şevval Şahin kimdir?

2018'de Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin yeniden gündeme oturdu. İstikal marşını, Atatürk'ün herhangi bir sözünü bilemeyen Şevval Şahin kimdir? İşte detaylar

Şevval Şahin İstiklal Marşı'nı bilemedi! Şevval Şahin kimdir?

2018 yılında Türkiye güzeli seçilen daha önceki röportajları ve corona virüs sözleriyle olan Şevval Şahin yeniden gündem oldu! Bir televizyon programına katılan Şevval Şahin, İstiklal Marşımızın ilk kıtasını bilemedi, yazarı sorulduğunda Mehmet Akif Ersoy yanıtını aklına getiremedi üstüne üstlük son ayların en çok konuşulan ismi Fahrettin Koca'yı tanımadı. Yaşananların ardından yayını terk eden Şevval Şahin daha sonra geri döndü.

Şevval Şahin kimdir?

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Şevval Şahin, Üniversiteyi University Of East London okudu. Şahin, burada Fashion Marketing bölümünde eğitim görüyor. Türkiye güzeli seçildikten sonra estetikli olduğu belirlenen Şahin’in estetikli olması nedeniyle Miss Turkey 2018 birinciliği çok tartışılmıştı.

Şevval Şahin’in İngiltere’de tanıştığı Pakistanlı Syed Amir-Ali Kirmani Peerzada ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.  Şevval Şahin bir süredir lüks yaşam tarzıyla bilinen Yiğit Marcus Aral ile birliktelik yaşıyor

Şahin 1,82 boyundadır

Şevval Şahin kimdir?

Şevval Şahin kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin