Sen Anlat Karadeniz’in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'ndan Trabzon açıklaması

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu sosyal medyadan eleştirilere yanıt verdi

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'ndan Trabzon açıklaması

Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu, bir etkinlik sonrasında fotoğrafının paylaşılarak "Trabzon'da korumalarla geziyor" şeklinde eleştirildi. Helvacıoğlu bu eleştirilere sosyal medyadan yanıt verdi.

"Trabzon'da halk içindeyim"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İrem Helvacıoğlu, "İçeride çok fazla insanla fotoğraf çekildim. Fotoğraf çekildikten sonra, büyük bir kalabalık yüklenince rahat geçebilmem adına korumalar yardım etti. Yanlış anlaşıldı, Trabzon'da devamlı halk içindeyim, neden korumayla dolaşayım ki." dedi.

ŞARKI SÖYLEDİĞİ GÖRÜNTÜLER YAYINLANMAMIŞTI

Bir süre önce yapılan çekimlerde pek çok ünlü isim gibi İrem Helvacıoğlu da sahneye çıktı ve şarkısını söyledi. Helvacıoğlu'nun hayranları, yılbaşı akşamı O Ses Türkiye'nin özel bölümünü heyecanla bekliyordu. Ünlü oyuncunun hangi şarkıyı söylediği, sesinin nasıl olduğu, o anlarda neler yaşandığı büyük bir merak konusuydu. Ancak yayına saatler kala İrem Helvacıoğlu, O Ses Türkiye'de yer aldığı görüntülerin ekrana gelmeyeceğini, yayından kaldırıldığını duyurdu. Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yapan Helvacıoğlu, şunları söyledi: "Değerli arkadaşlarım; sevgili Acun Ilıcalı ekibinin nazik daveti neticesinde büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin