Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm fragmanı yayınladı mı? Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm fragmanı izle

Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz yeni sezona Merhaba dedi. Yeni bölümde neler oldu, Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı çıktı mı ?  İşte detaylar

Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm fragmanı yayınladı mı? Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm fragmanı izle

Sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz yeni sezona Merhaba dedi. Yeni bölümde neler oldu, Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm fragmanı çıktı mı ?  İşte detaylar

Herkesi ekran başına bağlayan Sen Anlat Karadeniz’in 2. Sezon 1. Bölümü yani 22. Bölümü bu akşam yayınlandı. Atv ekranlarında seyircisiyle buluşan dizi yine nefes kesti. Çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz'in 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı

İşte Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm fragmanı :

Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm Özeti

 Nefes ile Tahir Rusya’ya kaçarken Vedat tarafından bulunup, Tahir’in denize atılmasıyla biten 1. Sezondan sonra 2. Sezon başlangıcında Tahir denizde iplerinden kurtulup Vadat ile çetin bir mücadelenin içine girdi. 
Uzun süren boğuşmanın ardından Vedat’ı alt eden Tahir, Nefes ve çocukları kurtardı. Yangazların getirdiği tekne ile sahile dönerlerken Vedat’ın öldüğünü düşünüyorlardı. Ancak kafasından darbe alıp denizin dibine doğru yol alan Vedat’ın kurtulduğu görüldü. Tahir, Nefes ve ailesi akşam yemeklerini yerken karşılarında hapiste olan Mustafa’yı gördüler ve Asiye mutluluktan adeta havalara uçtu. Nefesin gemideyken oyuna getirip, gerçekleri polise anlatması ile kurtulan Mustafa’nın dönüşü ile ailede bayram havası yaşandı. Denizde hareketsiz olarak kalan Vedat'ı bir balıkçı teknesi bularak, balıkçı tarafından kendi evine götürülür. Bu arada nefes Ceylan'a karşı olan annelik duygularını sorgulamaktadır.

Sen Anlat Karadeniz 21. bölüm özeti

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin