Selin Şekerci, Kızım'dan ayrıldı

Kızım dizisinde rol alan Selin Şekerci, diziden ayrıldığını duyurdu

Selin Şekerci, Kızım'dan ayrıldı

TV8 ekranlarında yayınlanan Kızım dizisinden ayrılık haberi geldi. Sevilen dizide rol alan Selin Şekerci diziden ayrıldığını açıkladı. Oyuncu  "Kızım bana acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı" ifadelerini kullanarak vedasını duyurdu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın oynadığı Kızım dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Diziye sonradan dahil olan Selin Şekerci, Instagram hesabından diziye veda ettiğini duyurdu.

Selin Şekerci, Kızım'dan ayrıldı

Genç oyuncu Instagram hesabından set ekibiyle çekilen fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Birçok hikayeye bir çok karakter dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. Kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle anne oldum ben hem de Beren Gökyıldız gibi dünyanın en güzel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. Medyapım ile çalışmak, Fatih Aksoy'un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize koca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber 'anne'liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoş çakalın.

Selin Şekerci, Kızım'dan ayrıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin