Rising Star'ı kim kazandı? Ozancan Demir final performansı

Rising Star'ı kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu

Rising Star'ı kim kazandı? Ozancan Demir final performansı

Ekranların sevilen şarkı yarışması Rising Star'da final gerçekleştirildi. TV8 ekranlarından yayınlanan programda Ozancan Demir isimli yarışmacı şampiyon oldu. 

Rising Star'ın 2. sezonu dün akşam itiariyle sona erdi. Yarışmada kazanan ismin belli olduğu finalde özel gösteriler yapıldı. Mustafa Sandal,Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül'ün jüri üyeliklerini üstlendiği yarışmada final gerçekleştirildi ve kazanan belirlendi. Finalde Ozancan Demir, Mustafa Demir & Harun Yoldaş isimli yarışmacılar yarıştı. Yarışın sonunda Ozancan Demir yüzde 83 oy olarak bu sezonun şampiyonu oldu.

OZANCAN DEMİR YİNE BİR HALLER OLDU - FİNAL PERFORMANSI

Bu yaz başlayan Rising Star'ın 2. sezonu büyük heyecana sahne oldu. Şampiyon olan Ozancan Demir ilk olarak 11 Temmuz'da sahne aldı. İlk turu Sıkı Tut isimli şarkıyla yüzde 91 oy almayı başardı. Üst turda karşılaştığı rakibi İbrahim Sarıca'yı ise yüzde 88'e yüzde 53'lük oranla geçmeyi başardı. Çeyrek finalde Ozancan, Elif Pınar Müslüm Doğan çifti ile karşılaştı. Rakiplerini yüzde 82'ye 65 oranla geçmeyi başararak yarı finale yükseldi. Yarı finalde ise Semih Duran'ı eleyerek adını finale yazdırdı. Burada da Yine Bir Hal Oldu isimli şarkıyı söyleyerek yüzde 79 oy aldı ve rakibi  Mustafa Demir & Harun Yoldaş'ı geçerek şampiyon oldu. 

RISING STAR HAKKINDA

birçok ülkede Rising Star adı ile yayınlanan ve 3 Ağustos 2015'te Türkiye'de tv8'de yayınlanmaya başlanan, yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı, ses yarışması programıdır. arışmada 4 kişilik jüri vardır. Ayrıca izleyiciler de oylarıyla jürilik yapacaklar. Yarışmacı ise sahnede tek başınadır. Ta ki, jüriden geçerli oyu almaya çalışmaktadır. Led ekranın kalkması yarışmacıların alacağı oya bağlıdır. Yarışma sahnesine çıkan her yarışmacı performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı kaldırmaya çalışacak. İnteraktif bir stüdyodan ekrana gelecek olan Rising Star Türkiye’de; akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan tv8 yan ekran uygulaması ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar verecek.Yarışmanın 2. sezonunda jüri heyetini Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül oluşturmuştur
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin