Özcan Deniz'in sevgilisi olduğu iddia edilen Afra Saraçoğlu kimdir?

Adı Özcan Deniz ile aşk dedikodularına karışan Afra Saraçoğlu kimdir? Gündeme bomba gibi düşen o iddia ve bütün detaylar haberimizde...

Özcan Deniz'in sevgilisi olduğu iddia edilen Afra Saraçoğlu kimdir?

Şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşen genç oyuncu Afra Saraçoğlu hakkında bilinmeyenler.

Geçtiğimiz günlerde kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Buse narcı ile yollarını ayıran Özcan Deniz, diğer birçok filminde olduğu gibi senaryo yazarı, yönetmen ve başrol oyuncusu olduğu ve başrollerini Nurgül Yeşilçay'la paylaştığı 'İkinci Şans' filminde, Nurgül Yaşilçay'ın kızını oynayan Afra Saraçoğlu ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.



İnstagram hesabı üzerinden kendisine kalp emojisi ile "hocam"diye hitap eden Afra Saraçoğlu'na kayıtsız kalmayan Özcan Deniz "Sen de olmasan ben napabilirdim. Yolun açık, hep yanındayım" yorumunu yazdı. Bunun üzerine ikili arasında aşk dedikoduları çıktı.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin