Oyuncu Sinem Uslu'dan Duygusal Paylaşım

Güzel oyuncu Sinem Uslu, yaptığı paylaşımıyla zor günlerini unutamadığını gösterdi

Oyuncu Sinem Uslu'dan Duygusal Paylaşım

Sinem Uslu, eşi Mustafa Uslu'nun yoğun bakım önünde çekilen fotoğrafının ve "Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin" notunu takipçileriyle paylaştı.

2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile evlenen oyuncu Sinem Öztürk Uslu, geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti. Hamilelik süreci ve doğum sonrası zorlu geçen Sinem Uslu o günleri hala unutamıyor.

"HALA İÇİMİZ SIZLIYOR"

Sinem Uslu, eşi Mustafa Uslu'nun yoğun bakım önünde çekildiği fotoğrafını, "Allah kimseye evladı için yoğun bakım yolu gözletmesin. Çok zor bir 10 gün atlattık ama çok şükür sağlıkla aldık bebeklerimizi kucağımıza. Şimdi o günlere gittiğimizde hala içimiz sızlıyor. Benim canım kocam yavrularımızı ve beni beklerken... Hayattaki en doğru temenni. 'Sağlık olsun..' Sevdiklerimiz yanımızda olsun. Gerisi teferruat." notu ile paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin