Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Oğlak burcunda yeni ay 28-12-2016

29 Aralık 2016 Perşembe günü sabah saatlerinde Oğlak burcunun 7 derecesinde gerçekleşecek olan yeni Ay, kadersel alanda kalmış gözüküyor.

Bu da demek oluyor ki; Yapılacak olan başlangıçlar mutlak gerçekleşmesi gereken süreci başlatıyor. Yen Ay’ın Facıes sabit yıldızı ile yapmış olduğu paranı, öfke ve şiddet içeren enerjisi ile alınacak kararlara dikkat çekerken, Zodyakta ki Oğlak burcunun temsil etmiş olduğu Devlet ve Otoritede bir çok konunun somutlaşma aşamasını vurguluyor. Merkür retrosunun gölge yanı altında gerçekleşecek yeni Ay, önceden bir şekilde ihmal edilmiş yada hal olmamış bir çok konuyu da masaya getirerek önemli kararları netleştirirken, bu acımasız yeni Ay ille de Yasalar diyor.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Hedef ve kariyerinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Kadersel alanda kalan yeni Ay mutlak gerçekleşmesi gereken süreci başlatırken, yapacağınız girişimlerde hırsa kapılmayıp biraz daha ılımlı olmanızı öneririm.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Akademik eğitim, yurt dışı işler, medya ya da hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz, bu konularla ilgili güçlü yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Kadersel alanda kalan yeni Ay mutlak gerçekleşmesi gereken süreci başlatırken, önceki girişimleriniz içinde fırsat tanıyacak. Yapacağınız başlangıçlarda ve alacağınız kararlarda daha ılıman olmanızı öneririm.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortak paralar, vergi, miras, burs, sigorta işleri alacak ve ödemelerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, bu yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kadersel alanda kalan yeni Ay mutlak gerçekleşmesi gereken süreci başlatırken alacağınız yeni kararlarda sağ duyulu olmanızı öneririm.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Yeni ayla birlikte, özel ve iş ilişkileriniz varsa anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular için yeni girişimler yapabilirsiniz. Kadersel alanda kalan ve mutlak gerçekleşmesi gereken süreci başlatan yeni Ay’ la birlikte alacağınız kararlarda sağ duyulu olmanızı öneririm.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İş ilişkileri, günlük işlerle birlikte sağlık sorunlarını aşmak için Beslenme-Tedavi biçimleri uygulayabilirsiniz. Yeni Ay kadersel süreci başlatıyor. Yeni sorumluluklar alırken içinde bulunduğunuz koşullara dikkat ediniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Aşk yaşamı, çocuklar, spor ya da sahne çalışmalarının biriyle ilgiliyseniz, Oğlak burcunda olacak olan yeni Ayın güçlü ve kalıcı enerjisinden yararlanabilirsiniz. Yeni Ay katı kuralları ile yeni bir döngüyü başlatırken alacağınız kararlarda sağ duyulu olmayı öneririm.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ev, yerleşim, tadilat ve aileyle ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizin iş ve statüsü ile gelişmeler bu yeni ayla birlikte kadersel sürecide başlatıyor. Alacağınız kararlarda daha ılıman olmanızı öneririm.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işlemler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konuların biriyle ilgiliyseniz, yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yeni sorumluluklar sizi bekliyor. Yeni başlangıçlar yapacaksanız daha sağduyulu olmanızı öneririm.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Gelir ve harcamalar. Finansal konularla ilgili sizi yeni kadersel başlangıçlar bekliyor. Yenilikler zorlayıcı olsa da siz sakin kalmayı başarın derim.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız, fiziksel görünümünüzle ilgili yeni başlangıçlar için girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni sorumluluklarınız ve kadersel başlangıçlarınız var. Kararlarınızda daha sağ duyulu davranmanızı öneririm.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Kadersel alanda gerçekleşecek olan yeni Ay, Hastane, Hapishane ve her türlü gizli işlerinizde yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. Kadersel olayların başlangıcı olan Oğlak burcu Yeni Ay’ı psikolojik sürecinizi etkileyecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Ekip çalışmaları, projeler, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili kadersel yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Alacağınız kararlarda daha sağ duyulu olmanızı öneririm.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR