Merve Boluğur'dan 'ihanet' iddiasına cevap yok

Oyuncu Merve Boluğur, "genç iş adamı Hakan Sabancı ile ilişkisinin bitmesine ihanetin neden olduğu" iddiaları hakkında yöneltilen soruyu geçiştirdi.

Merve Boluğur'dan 'ihanet' iddiasına cevap yok

Merve Boluğur, Hakan Sabancı ile ilişkisinin bitmesine neden olan ihanet söylentileriyle ilgili kendisine yöneltilen sorusunu "Kolay gelsin arkadaşlar, sağolun" diyerek geçiştirdi.

Tatilden dönen güzel oyuncu Merve Boluğur, Hakan Sabancı'dan ihanetten dolayı ayrıldığı sorularına cevap vermedi. Boluğur, " Kolay gelsin, sağol" diyerek iddialar karşısında sessizliğini korudu.

Ekranların güzel oyuncusu Merve Boluğur, yakışıklı playboy Hakan Sabancı ile tatil fotoğraflarının basına sızması üzerine ilişki iddiaları gündeme gelmişti. Ünlü çift,sosyal medya hesaplarından bu iddiayı doğrulayan paylaşımlar yapmışlardı.

Hakan Sabancı'nın kısa bir süre sonra Yunan mankenle yakınlaşması ikilinin ilişkisini bitirdiği iddiaları ortaya atıldı. Akşam yemeğinde bir araya gelen Merve Boluğur ve Hakan Sabancı biribirleriyle hiç konuşmayıp telefonlarıyla ilgilendi. Ünlü ikili sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkarak ayrılık iddialarını doğrulamışlardı.

Merve Boluğur'dan 'ihanet' iddiasına cevap yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler