Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda venüs retrosu 28-02-2017

İlişkiler, aşk ve güzellik yıldızı olarak bilinen Venüs, bizde ki adı ile Zühre yıldızı 3 Mart itibari ile durağan hale geçerek 5 Mart’ da Koç burcunun 13 derecesinde geri hareketine başlayacak. 4 Nisanda Balık burcuna geçtikten sonra 15 Nisan’da düz hareketine geçecek. Astrolojide sık sorulan sorular retrolardır, yani geri giden gezegenler. Bu ne anlama geliyor? Tabiî ki gezegenler geri gitmez.

Felekler kendi yörüngelerinde belli hızla yol alırlar. Fakat Dünyadan bakıldığında hız ve yörüngeden geçişleri sırasında bir birlerini geçiş anlarında ki iz düşümleri geri gidiyor gibi gözükür. Bu da yine Dünyamıza farklı frekans ve enerji olarak yansır. Bu ters enerjiler İstatistiki bilgilerde eski konuların tekrar ettiğini göstermiştir. Şimdi gerçekleşecek Venüs retrosu tekrar edilecek süreci başlatırken, yine eksiklerimizi çıkaracak. Bu tür enerjiler yayılmaya başladığında yeni başlangıçların sonuç vermediği, ama geçmiş yarım kalmış konuların iyileştirici sürece girdiği mevcut bilgiler arasındadır. Kısaca yeni ilişkiye başlamak için uygun zaman değildir. Nişan ve düğün işlerini erteleyebilirsiniz, Eğer kötü giden ve sizi üzen bir ilişki içindeyseniz bu fırsatı kullanıp hemen bitirebilirsiniz. Alım satım işlerini de erteleyebilirsiniz bu arada kaçırdığınız fırsatlar geri gelebilir değerlendiriniz. En önemlisi estetikle ilgili müdahalelerde istediğiniz sonucu alamaya bilirsiniz eğer önceden yapılmış hataları düzeltmek için bir operasyon geçirme durumunuz varsa hiç kaçırmayın derim. Venüs retroları önemli zaman aralıklarıdır birçok şeyi yeniden yapılandırır ve şartlarını oluşturur gerek finansal konular gerekse ilişkiler ve anlaşmalarla ilgili konularda. Koç burcunda gerçekleşecek retro geçmiş de yapmış olduğumuz projelerle ilgili yarım kalmış değişimlerin ve ortaklıkların şartlarını önümüze getirecek.

BURÇLARA GÖRE VENÜS RETROSU

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız, aşk, ortaklıklar ve kazancınızla ilgili birçok konu tekrar edecek. Bu retro sayesinde eksiklerinizi görüp yenilenme fırsatı yakalayacaksınız bu arada yanlış anlaşılmamaya özen gösterin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Evet, zihninizi bir süredir meşgul eden ve halledemediğiniz takıntı haline gelen sizi huzursuz eden ileriye dönük projeler; şimdi hal olma yolunda. Kafanızın içini boşaltmak için meditasyon çalışmaları deneyebilirsiniz. Koç burcu Venüs retrosunda çoğu sorunuza cevap bulacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İleriye yönelik projeleriniz ve iş kariyer alanında ki eskiden almış olduğunuz kararları yeniden gözden geçirip düzenleme zamanı. Koç burcu Venüs retrosu sizi eski arkadaşlarınızla da buluşturacak. Yenilikler yaparken varsa çocuklarınızın şartlarını da göz ardı etmeyin.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş ve kariyer alanında ki birçok eski girişimleriniz için iyi bir dönem. Bu bir buçuk aylık zamanda temel alt yapınızla ilgili iş birliği içinde olduğunuz kişilerle planlarınızı yeniden gözden geçirme fırsatı bulacaksınız.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik kariyer, yabancılar, eş akrabaları ve hukuksal konular; Bu retro sayesinde eksikleriniz tamamlanacak. Ortak gelir miraslar ve kredi borçlarla ilgili çıkacak pürüzlerde bu retroyla güncellenerek düzeltme fırsatı bulacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, kredi- borçlar; Bu retro ile eşiniz yada ortağınızın içinde bulunduğu koşullar güncellenerek yeni şartlar oluşturmanız için eksiklerinizi görmenizi sağlayacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Eş veya ortağınızın konumu ve şartları, Koç burcu Venüs retrosu ile birlikte önceden hal olmamış finansal ve sağlık konularını güncelleyecek. Günlük temponuz her türlü konforunuz ve beslenme şeklinizle ilgili birçok yeni düzenleme şansı bu retroyla birlikte geliyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş, sağlık, olağan işleriniz ve çocuklarınızla ile ilgili birçok sorununuzla yüzleşip yeni düzenlemeler yapacaksınız. Devam ettirmek istediğiniz ilişkiniz varsa geçmiş hatalarınızı düzeltmenin tam zamanı.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Aşk, çocuklar ve hobiler; bunların birisi ile ilgiliyseniz yapacağınız onarım size iyi gelecek ve sonlanmalar getirecek. Yeni düzenlemeler yapıyorsunuz. Yerleşimle ilgili konular gündeme gelirken, evinizle ilgili tadilat yapabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile ilişkileriniz, Eve ait dekorasyon ve yerleşimle ilgili değişim süreci sizi bekliyor. Masraflarınız artabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevreniz, anlaşmalar, kardeşlerinizin şartları ile ilgili süreç bu retro ile başlıyor. Önceden hal olmamış ve maddi kaynaklarınız da dahil çoğu masaya gelecek. Siz yeni düzenlemeler yaparken dikkatli olunuz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınız ve finansal konular; Bu retro yeni düzenlemeler getiriyor. Önceden yapmış olduğunuz projeler ve girişimler için şans sizden yana fırsatları kaçırmayınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.