Kadir Yeşilırmak 'Namus Belası' ile O Ses Türkiye'yi salladı

Hayatının önemli bir bölümünü Trabzon'da geçiren Kadir Yeşilırmak O Ses Türkiye'de tur atlamayı başardı

Kadir Yeşilırmak 'Namus Belası' ile O Ses Türkiye'yi salladı

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Acun Ilıcalı'nın iddialı yapımlarından O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Kadir Yeşilırmak isimli yarışmacı damga vurdu. Hayatının önemli bir bölümünü Trabzon'da geçiren ve Trabzon'u ikinci memleketi olarak gördüğünü belirten Yeşilırmak sesiyle herkesi büyüledi. 

'Namus Belası' şarkısını okuyan başarılı yarışmacı jüri üyelerinden Gökhan, Hadise ve Murat Boz'u döndürmeyi başardı.  Yeşilırmak, dönen jüri üyeleri arasından Gökhan'ı seçtiğini açıklayarak bir üst tura geçmeye hak kazandı. Gökhan'ın takımına dahil olan yarışmacının videosu sosyal medyada kısa süre içerisinde binlerce kez paylaşılarak ilgi odağı oldu.

KADİR YEŞİLIRMAK - NAMUS BELASI Performansının tamamını izlemek için tıklayın.

Kadir Yeşilırmak kimdir?
Kadir Yeşilırmak kimdir?

Aslen Hataylı olan başarılı yarışmacı, 2003 yılında eğitimi için geldiği Trabzon'da uzun yıllar yaşadı. Fatih Eğitim Fakültesi'nde Müzik Öğretmenliği'nden mezun olan Yeşilırmak ardından Trabzon Halk Eğitim Merkezi'nde 2008-12 yılları arasında kurs verdi. 2012 yılında Araklı'nın Çankaya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'na öğretmen olarak atandı. 2016 yılında ise Hatay'ın Altınözü ilçesine atandı ve öğretmenlik hayatını hala burada sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin