İzmir'de Karadeniz rüzgarı estirecek

Karadeniz müziğinin genç temsilcilerinden biri olan Gizem Memişoğlu, 10.kez düzenlenen hamsi şöleninde sahne alacak.

İzmir'de Karadeniz rüzgarı estirecek

Bu yıl 10. kez kapılarını açmaya hazırlanan Hamsi Şöleni, Karşıyaka’da Karadeniz rüzgarları estirecek. Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından, Karşıyaka Belediyesi’nin desteği ve İZFAR Organizasyon’un işbirliği ile düzenlenen etkinlik, 21 Aralık Perşembe günü Bostanlı Pazaryerinde başlayacak.

Festivalde, katıldığı bir ses yarışmasında tüm Türkiye’nin dikkatini çeken Karadeniz müziğinin genç temsilcilerinden Gizem Memişoğlu sahne alacak. Memişoğlu, seslendireceği birbirinden güzel şarkılar ile festivale katılanlara keyifli anlar yaşatacak.

5 gün sürecek şölende, hamsi ve yöresel tatların yanı sıra hediyelik ürünler de ziyaretçilerle buluşacak. Ayrıca, şölen kapsamında çeşitli organizasyon ve etkinlikler düzenlenecek. 24 Aralık Pazar günü ziyaretçilere ücretsiz hamsi ikramı yapılacak. İkramların yanı sıra Karadeniz dansları ve konserler de şölene renk katacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin