İşte Benim Stilim'de Bahar Candan Melek Özçağan kavgası! İşte o anlar

Bahar Candan ve Melek Özçağan yarışmada sert şekilde tartışma yaşadı. İşte Bahar Candan Melek Özçağan kavgası...

İşte Benim Stilim'de Bahar Candan Melek Özçağan kavgası! İşte o anlar

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen moda yarışması İşte Benim Stilim'de yarışmacılar hayli ilgi çekiyor. Birbirinden güzel yarışmacıların yarıştığı programda yaşanan tartışmalarda ekranlara damga vuruyor. İşte Benim Stilim'de bu kez Bahar Candan ile Melek Özçağlayan kavga etti. Sert şekilde birbirine bağıran ikili arasında sert bir tartışma yaşandı. İkilinin söz düellosunu programın sunucusu Öykü Serter keserken yarışmacıları da uyardı.

İşte Bahar Candan Melek Özçağan kavgası

BAHAR CANDAN KİMDİR?
Ablası Nihan Candan'ın yarışmaya ilk olarak katılmasıyla tanınan ve daha sonra kendisi de yarışmaya katılan Bahar Candan bu kez önceki stilinden oldukça farklı. İlk ekranlara çıktığı yarışmada sarışın olan Bahar bu kez saçlarını siyaha boyattı. İlk yarışmaya katıldığında finale kadar giden yarışmacı bu kez stil iddiasını devam ettirmek amacıyla yarışmaya katıldığını söylüyor.19 yaşında olan ve 1.70 boyundaki Bahar Candan 49 kilo. Eğitim hayatına Beykent Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi'nde devam ediyor. Genç yarışmacı avukat olmayı hedefliyor.  Yeni stiliyle dikkatlerini üzerine toplayan Bahar Candan sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarıyla da ilgi odağı oldu.


MELEK ÖZÇAĞAN KİMDİR?

Dansçı olan Melek, İzmirli. Melek 1990 doğumlu. 26 yaşında Yengeç burcu 1.76 boyunda ve 57 kilo. Farklı tarzı ve rasta örgüsü saçlarıyla dikkat çeken Melek Özçağan, yarışmada klasikleşmiş görüntülerden farklı bir tarz ile jüri karşısına çıkan iddialı isimlerden biri olmayı başarmıştır. En büyük aksesuarı saçları olan Melek Özçağan, İşte Benim Stilim'de modaya farklı bir bakış açısı ile yaklaştığını gözler önüne seren yarışmacılar arasındadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin