İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir?

Survivor'da İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası nişanlısı Gamze Atakan gündem oldu. Herkes Gamze Atakan kimdir, neler yaşandı? Sorularının yanıtını aramaya başladı.

İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan kimdir?

Survivor'da son yayınlanan bölümde İsmail Balaban'ın annesi ile yaptığı telefon görüşmesi olay oldu. Annesi İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan hakkında söyledikleri herkesi şok etti. Peki Gamze Atakan kimdir, nerelidir? İşte detaylar

Survivor'da kazanılna iletişim oyunu sonrası İsmail Balaban annesiyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Konuşma sırasında annesi başpehlivan İsmail Balaban'a "Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et" dedi. Bu sözlerin ardından İsmail Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan merak konusu oldu.

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı.

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

Gamze Atakan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri bölümü mezunudur. Antalya Finike'de yaşan Atakan iyi derecede İngilizce bilmektedir.

GAMZE ATAKAN KİMDİR?

İsmail Balaban'ın kardeşinden açıklama geldi

 İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban, Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Annesinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Balaban, "Öncelikle herkese merhabalar. Dün yaşanan malum olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum. Bu konular her ailede olabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile olan konuşması kimsenin duymadığını farz ederek yaptığı saf duygular ile yapılmış bir konuşmadır. (Yanında olamadığım için maalesef duruma engel olamadım) Burada her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu maalesef. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik. Buradan bir şeyler çıkarmaya çalışanları, olayları farklı yönlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşulmamasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

İSMAİLİN İKİZİ

Öte yandan Gamze Atakan'ın da instagram hesabını kapattığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin