İş İnsanı Lokman Sever’in Oğlu Zeki Sever Evliliğe İlk Adımı Attı

 Afrika’da birçok ülkede ticari faaliyetler yürüten iş insanı Lokman Sever’in, kendisi de bir iş insanı olan oğlu Zeki Sever, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

İş İnsanı Lokman Sever’in Oğlu Zeki Sever Evliliğe İlk Adımı Attı

Cemiyet hayatının ünlü çiftlerinden olan Banu – Ali Volkan çiftinin Londra’da yaşayan kızları İpek Alp ile Zeki Sever aile arasında yapılan bir törenle nişanlandı.

Kız isteme ile başlayan merasim, nişan yüzüklerinin takılmasıyla devam etti. Genç çift yüzüklerin takılmasının ardından aile üyeleriyle birlikte sık sık fotoğraf çektirerek hayatlarındaki en önemli anı ölümsüzleştirdiler. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, kendilerini bu özel günlerinde yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederken, nişan pastalarını davetlilerin alkışları eşliğinde kestiler.

İş İnsanı Lokman Sever’in Oğlu Zeki Sever Evliliğe İlk Adımı Attı
 
Ticari faaliyetlerini yurtdışında sürdüren genç iş insanı Zeki Bey ile İpek Hanım’ın düğünleri 2022 yılının kış aylarında gerçekleşecek.

Bir süredir beraberliklerini sürdüren ve aradığı mutluluğu İpek Alp’te bulan iş insanı Zeki Sever, geçtiğimiz günlerde sevgilisine evlilik teklifinde bulunup “Evet” cevabını almıştı.

İş İnsanı Zeki Sever Kimdir?
Brüksel’in en büyük gayrimenkul portföylerinden birine sahip olan Lokman ailesinin mülklerini iş insanı Zeki Sever yönetiyor. 26 binaya yayılan toplam 50’ye yakın kiracı ile ilgilenen Zeki Bey, pandemi döneminde ödeme zorluğu çeken kiracıları ile ilgili “Kiracılarımızı ne kadar beklememiz gerekiyorsa o kadar bekleyeceğiz” diyerek Türk yardımseverliğini yurtdışında da göstermiş oldu.

Başarılı bir iş insanı olan babasının izinden gitmeye çalışan Zeki Sever, Brüksel’deki emlak başarısında hatırı sayılır bir paya sahip. Bu başarıdaki en büyük katkının babası Lokman Sever olduğunu da kaydeden iş insanı, daha farklı ve başarılı yatırımlarla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğe benziyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin