Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda dolunay 10-12-2019

12 Aralık 2019 tarihinde İkizler burcunun 19 derecesinde dolunay meydana geliyor. Yay-İkizler ekseninde gerçekleşen dolunaylar; hareket, öğrenme, bilgi sahibi olma, eğitim ve inançlar konusunda belirleyici olurlar. 12 Aralık’ da olacak olan dolunay, özellikle ticari konular, anlaşmalar, ilk eğitim, trafik, yazışmalar ve belgelerle ilgili konuları açığa çıkaracak. Dolunay fazı gerçekleştiğinde, temsilci gezegeni olan Merkür’ ün Yay burcunun 4 derecesinde olan seyri, bu konuların Hukuk ve yasama yolu ile hallolacağını, temizlik ve arındırmak için yeni başlangıç yapılacağına vurgu yapıyor. Dolunay anı haritasında Ay, ortaklıklar alanında kalmakta. Anlaşmalarla ilgili konularda maddiyatı bağlayan ve bir süredir işin içinden çıkan işlerle ilgili konuları da açığa çıkaran ay fazı, yapılacak iş anlaşmaları varsa göz ardı edilmiş maddeler, İlişkiler ve maddi konularda ki dönemselliği de sonlandırıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar, eğitim, anlaşmalar, yazışmalar ve kısa seyahatler; bunların birisi ile ilgiliyseniz şartlar belirleniyor ve sonlanıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri işin içinden çıkan aynı konuları düzenlemeye çalıştınız. İkizler burcu dolunayı ile birlikte bu etkiler sonlanıyor. Temizlik ve arıma yapacağınız konular akademik alan varsa Hukukla da ilgili konularla da bağlantılı. İş kariyer alanında ki dönemsellik sonlanırken sıkışmalar ve krizler sizi zorlaya bilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda belirleyici olan İkizler burcu dolunayı kazançlarınızla ilgili konuları netleştirecek. Yaklaşık Temmuz ayından beri işin içinden iş çıkan aynı konuları maddi anlamda düzene koymaya çalıştınız. İkizler burcunda olacak olan dolunayla birlikte bu etkiler sonlanıyor. Eş parası, kredi- borç, alacak-verecekle de bağlantılı olan konularda temizlik ve arınma yapacağınızı, Akademik alan, yurtdışı ile ilgili varsa şirketlerle olan dönemsel ilişkilerinizin bittiğini ve sıkışık konularında netleşeceğini ay fazı vurguluyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel şartlarınız, genel sağlığınız, imajınız ve girişimleriniz. İkizler burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Kişisel konumunuz için yaklaşık Temmuz ayından beri işin içinden çıkan işler için uğraştınız. Ortaklıklarınızı ve eşinizin durumunu bağlayan konu, dolunay ile birlikte netleşerek sonlanıyor. Mahkeme ile elde edeceğiniz para, burs, tazminat gibi dönemsel parada tamamlanarak bitiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kapalı devre işleriniz, kötü alışkanlıklarınız, hastanelerle olan ilişkileriniz ve arkanızdan dönen işler. İkizler burcunda olan dolunayla birlikte açığa çıkıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konularla ilgili işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Sizin sağlığınızı, beslenme düzeninizi ve iş koşullarınızı bağlayan konu dolunayla birlikte netleşiyor. Eş ve ortağınızı ilgilendiren dönemsel şartlar da dolunayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlarınız, plân ve projeleriniz İkizler burcunda olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konular üzerinde işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Sizin aşk, çocuklar ve yeteneklerinizle ilgili koşullarınızı bağlayan konu, dolunayla birlikte açığa çıkıyor. Günlük rutin işlerinizde olan dönemsel konularda İkizler burcu dolunayı ile birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş, kariyer, hedefler ve toplum önünde ki unvanınız İkizler burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konularla ilgili işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Ev, aile, yerleşime ve babanızın koşullarını da bağlayan konular dolunayla birlikte netleşerek sonlanıyor. Çocuklarınızın durumu yetenekleriniz ve yatırımlarla ilgili dönemsel konularda sonlanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Akademik alan, medya, yabancılar, Hukuk, büyük şirketler ve eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan dolunayla birlikte olaylar açığa çıkıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konular üzerinde işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Sizin yakın çevreniz ve yapmış olduğunuz anlaşmaları bağlayan konular, dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Yerleşim ve aileye ait dönemsel konularda İkizler burcu dolunayı ile netleşerek sonlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Eş ve ortağınızın geliri, kredi-borç, alacak-verecek burs, nafaka ve sigorta gibi parasal konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olan dolunayla birlikte konular açığa çıkıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konular üzerinde ki gelişmelerde işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Kişisel kazancınızda ki günlük nafakanızı ilgilendiren meseleler, İkizler burcu dolunayı ile netleşiyor. Anlaşmalar ve eğitim ile ilgili konularda olan dönemsellik de dolunayla birlikte açığa çıkarak sonlanıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Eş, ortaklıklarınız, eşinizin sağlığı, danışmanlık aldığınız kişiler ve varsa anlaşma ve davalarınız. İkizler burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular açığa çıkıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konular üzerinde olan gelişmelerde işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Kendi konumunuz ve çocuklarla olan ilişkilerinizi bağlayan şartlar, dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Kişisel kazanç ve maddi kaynaklarınızda olan dönemsel konularda dolunayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Günlük rutin işleriniz, beslenme düzeniniz, sağlığınız ve iş temponuz üzerinde olan gelişmeler İkizler burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartları açığa çıkıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konular üzerinde olan gelişmelerde işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. Hastane ve kapalı devre yapılan çalışmalarınızı bağlayan koşullarınızda netlik kazanıyor. Kişisel konumunuzla ilgili dönemsel bakım gerektiren konular İkizler burcu dolunayı ile sonlanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Aşk, çocuklar, yatırımlar, hobiler, yetenekleriniz ve varsa babanızın geliriyle ilgili konular İkizler burcu dolunayı belirleyici olacak. Sizin ileriye yönelik proje anlaşmalarını bağlayan konularda dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri bu konularda ki gelişmelerde işin işinden çıkan işlerle uğraştınız şimdi sonlanıyor. Psikolojik olarak dönemsel etkileri de ortaya çıkaran dolunay fazı size kati kararlar aldırıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Ev, aile, yerleşim, babanızın genel durumu ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili gelişmeler İkizler burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Yaklaşık Temmuz ayından beri işin içinden çıkan işlerle uğraştınız. İş kariyer alanının da ki maddi kazancı bağlayan gelişmeler dolunay fazı ile açığa çıkıyor. Proje ve arkadaşlıklarınızla ilgili dönemsel çalışmada İkizler burcunda olan dolunayla birlikte sonlanıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR