Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda ay tutulması 18-11-2020

30 Kasım 2020 tarihinde İkizler burcunun 8 derecesinde ay tutulması gerçekleşiyor. İkizler burcu burçlar kuşağında, ticaret, iletişim, anlaşmalar, yazışmalar, eğitim, sözleşmeler, taşımacılık, trafik, dedikodular, raporlar ve mesajları temsil eder. Ay tutulmaları kesin sonlanmaların göstergesidir. 30 Kasımda İkizler burcunda gerçekleşecek olan son ay tutulması ilk olarak bu konularda ki bitişler ve tamamlanmalara gidileceğine vurgu yapıyor. Büyük şirketler ve uluslar arası platformda maddi konuları bağlayan gelişmelerin toplumsal alanda ve geniş kitleleri ilgilendiren anlaşmalar ve yazışmaların olacağını ayrıca yönetici konumunda olan kişilerinde konumlarının netleşeceğini ön görüyor. Bu arada ikizler burcu ay tutulması, kurnazca eylemlerle ortaklık ve maddi konulara da müdahale edileceğine önemle vurgu yapıyor. Antares ve Aldebaran gibi önemli kraliyet yıldızlarına yakın gerçekleşecek olan tutulma, gelişecek olaylar çok önemli diyor. Evet, iletişim ve ticari alanda önemli bir sonlanmalara gidiyoruz. Ayrıca; İkizler burcu medikal astrolojide nefes yolları, kollar, eller, damarlarda olan tıkanıklıklar ve kan zehirlenmeleri gibi hastalıkları temsil eder. Bu hastalıklarda da sonlanmalar olacağını ön görüyor. Haziran ayında ikizler burcunun 19 derecesinde gerçekleşecek güneş tutulmasına kadar sürecek etkilerde geri sayıma geçiliyor.

İkizler burcunda olacak olan ay tutulması; tepelik ve dağlık alanlar, para kasaları, yüksek binalarla ilgili şimdiye kadar bir türlü bir araya gelmemiş evrak ve bilgileri de netleştirerek tamamlayacak. Hava koşullarında da yeni etkiler başlıyor. Su taşkınları ve sellere dikkat edilmesi gereken döneme işaret ediyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE İKİZLER BURCU AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇLAR: Yakın çevre, anlaşmalar, kurs, mailler ve en önemlisi hareket alanınız; İkizler burcunda olan ay tutulması ile şartlarınız sonlanıyor. Önemli bir bitişin ve tamamlanmanın arifesindesiniz. Ortak gelirle ve psikolojinizle ilgili gelişmeler sizin kişisel girişim ve gayretlerinizde sonuca ulaştıracak. Büyük değişime hazır olunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Emek verip elde ettiğiniz maddi kaynaklarınız, geliriniz ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanındaki gelişmeleri; İkizler burcunda olacak olan ay tutulmasıyla birlikte yeni şartlara geçmek için tamamlanıyor. Ortak proje anlaşması sizi kapalı devre işlerinizde sonuca ulaştıracak. Büyük değişime hazır olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kişisel konumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve sağlığınız. Bir dönemi bitiriyor yeni döneme hazırlanıyorsunuz. Bu yılın en şanslısı sizsiniz. Geleceğiniz belirlendi ve son toparlanmaları yapıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Zorluklarınız, kayıplarınız, bağımlılıklarınız, hastane ve hapishane gibi yerlerle olan ilişkileriniz. İkizler burcunda olan ay tutulmasıyla birlikte şartları toparlayarak tamamlıyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Sosyal aktiviteleriniz, projeleriniz, arkadaşlıklarınız ve en önemlisi umutlarınız; İkizler burcunda olan ay tutulmasıyla bir dönemi bitiriyorsunuz. Yeni döneme hazırlanın.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş kariyer, hedefler ve toplum önündeki unvanınız. İkizler burcunda olan ay tutulmasıyla bir dönemi tamamlıyorsunuz. Yeni döneme hazırlanın.

YÜKSELEN TERAZİLER: Akademik alan, hukuk, büyük şirketler, medya ve yabancılar; bunların birisi ile ilgiliyseniz koşullar tamamlanarak sonlanıyor. Yeni döneme hazır olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Ortak gelir, sigorta, vergi, burs, nafaka, eşinizin geliri, kredi- borç, alacak- verecek gibi konular ikiziler burcu ay tutulması ile şartlarını tamamlıyor. Yeni gelişmelere hazırlanın.

YÜKSELEN YAYLAR: Ortaklıklarınız, eşiniz ve konumu, ikili ilişki içinde olduğunuz insanlar, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, öğretmen) anlaşmalarınız ve varsa davalarınız. Tamamlanıyor. Bu konularda yeni döneme giriyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Günlük temponuz, sağlığınız, iş arkadaşlarınız, beslenme düzeniniz ve varsa evcil hayvanınız. İkizler burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni anlaşmalar için sonlanma oluyor. Yeni döneme hazırlanınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal eğlence alanınız, çocuklarınız, yatırım, yetenekleriniz varsa annenizin kredi borç ve ameliyatla ilgili durumu. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz İkizler burcunda olacak olan ay tutulmasıyla şartlar tamamlama aşamasına geçerek sonlanıyor. Yeni şartlara hazırlanın.

YÜKSELEN BALIKLAR: Aile, kökler, babanızın sağlığı, eşinizin iş kariyeri ve sizin temelleriniz, İkizler burcunda olan ay tutulmasıyla birlikte yeni temellerini oluşturmak için tamamlanıyor. Yeni maddi kaynaklara hazırlanınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR