Hülya Koçyiğit nasıl oldu?

Hülya Koçyiğit ilk kez ayağa kaldırıldı.

Hülya Koçyiğit nasıl oldu?
Geçirdiği kritik operasyonun ardından iki gün yoğun bakım ünitesinde kalan ve daha sonra özel odaya alınan hülya koçyiğit, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"NEFES ALMAKTA ZORLANIYORUM"

Ameliyatı sonrası ilk kez yataktan kaldırılıp yürütülen Hülya Koçyiğit, biyopsi neticesinde akciğerinin sol lobunda kansere rastlandığını söyledi. Doktorunun acilen ameliyatla sol lobunun tamamını aldığını dile getiren Koçyiğit, "Üç saatin üstünde süren ameliyat neticesinde iki gün yoğun bakımda  kaldım. Bir hayli halsizim, nefes almakta oldukça zorlanıyorum, halen dren taşıyorum. Anestezist epidural kullanmıştı, halen Ağrı kesicilerim epidural ile  kontrol ediliyor. bugün beni ayağa kaldırdılar, bir iki adım atabildim" ifadelerini kullandı.

Sabırla bu zor günleri atlatacağına inandığını vurgulayan ve sevenlerine seslenen usta sanatçı, "Hemşireler, doktorlar beni iyileştirmeye çalışıyorlar ama esas ve en önemli gücüm Türkiye'de beni seven, benim için dua eden milyonlar. Bu mübarek Ramazan ayında sizlerin duaları sayesinde bir an evvel iyileşip ülkeme dönmeyi diliyorum" dedi.

New York'a 2 Mayıs'ta akciğer biyopsisi için gelen ve akciğer kanseri teşhisi konulan Koçyiğit'i eşi Selim Soydan, kızı Gülşah ve damadı Ender Alkoçlar yalnız bırakmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler