Hazım Körmükçü Nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp etti - Zeynep Tandoğan kimdir?

Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü nişanlısı ve evlilik hazırlıkları yaptığı sunucu Zeynep Tandoğan'ı darp etti. Darp raporu alan Zeynep Tandoğan, Körmükçü'den şikayetçi oldu. Zeynep Tandoğan Kimdir? İşte detaylar...

Hazım Körmükçü Nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp etti - Zeynep Tandoğan kimdir?

Hazım Körmükçü, evlilik planları yaptığı Zeynep Tandoğan’a şiddet uyguladı. Darp raporu alan ünlü spiker, polise giderek oyuncudan şikayetçi oldu. Zeynep Tandoğan kimdir? İşte detaylar...

Oyuncu Hazım Körmükçü ve televizyon spikeri Zeynep Tandoğan’ın ilişkisi şiddet nedeniyle sona erdi. Tandoğan nikâh masasına oturmak için gün saydığı Körmükçü’yü kendisini dövdüğü gerekçesiyle polise şikayet etti. Körmükçü, 14 yıldır evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir’den ayrıldıktan sonra 2016 yılında Tandoğan’la ilişki yaşamaya başladı. Çift, 30 Mayıs’ta nikâh masasına oturacaktı ancak şahitleri Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin kongresi nedeniyle törene katılamayacağı için nikâhı ileri bir tarihe erteledi. Yeni tarih için gün sayan ikili bugün şiddet haberleriyle gündeme geldi. Tandoğan’la tartışan oyuncu nişanlısını şiddet uyguladı. Kanlar içinde kalan spiker, polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis memurları sorgu için Körmükçü’yü karakola götürdü. Tandoğan da önce hastaneye giderek darp raporu aldı ardından karakolda şikayetini yeniden dile getirdi. 

Hazım Körmükçü Nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp etti - Zeynep Tandoğan kimdir?

GERİ DÖNÜŞ YOK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Zeynep Tandoğan, “Hazım TRT ile bir iş için anlaştı ve İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Ve bunları yaparken bana bir şey sormadı. Tartışma bu nedenle çıktı ve beni bu hale getirdi. Biz tanıştığımız zaman Hazım maddi manevi bitik durumdaydı. Ona manevi ve maddi anlamda destek sağladım. Benim sayemde ayağa kalktı” dedi. Artık ilişkilerinde geri dönüş olmadığını da belirten Tandoğan, “Benim için telafi edilemeyecek bir yara. Delikanlıysa, adamsa evden çıkıp gitseydi, bunu yapmaya hakkı yoktu. Nikah yapıp eylül ayında da düğün yapacaktık. Bu olaydan sonra geri dönüş yok artık. Ne nikah, ne düğün bitmiştir” diye konuştu.


Zeynep Tandoğan'ın Instagram hesabından yaptığı açıklama:

Hazım Körmükçü Nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp etti - Zeynep Tandoğan kimdir?

DAHA ÖNCE DE VURDU

Hazım Körmükçü’nün daha önce de birkaç kez kendisini tartakladığını söyleyen Tandoğan, “Sonra kapılarda yattı yalvardı, ‘yapmayacağım’ dedi. Ben de affettim” dedi. Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir’in de kendisini tehdit ettiğini dile getiren ünlü spiker, “Eski eşi Hilal Özdemir’le tartışmalarının içine de beni haksız yere çektiler. Evliliklerinin bitmesinde suçlu gösterildim. Hilal Özdemir’e hakkımda sosyal medya yaptığı açıklamalar nedeniyle dava açtım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. Bir senedir ikisi de bana kabir azabı çektirdiler” dedi.

Etme bulma dünyası bu dünya...

Hilal Özdemir de iki çocuğunun babası Hazım Körmükçü’ye dava açmıştı. Özdemir, Körmükçü’nün kendisine yaklaşmaması için koruma kararı çıkartırmıştı. Özdemir bu haberlerin ardından sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı:  #kadınaşiddetehayır

ZEYNEP TANDOĞAN KİMDİR?

Zeynep Tandoğan Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden mezun. Almanca ve İngilizce bilen spiker, 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Sait Tandoğan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde bir dönem asbaşkan olarak görev yaptı. 2007 yılında babasını yitirdi. Annesi ise uzun seneler bir bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik yaptı. Sanat ve sporun aileden gelen bir tutku olduğu belirten Zeynep Tandoğan Show Tv ekranlarında staj yaptı ardından FB TV kuruluş kadrosunda yer aldı. Okuldaki Fener isimli ilk programı ile sunuculuk kariyerine adım attı ardından Gençler Konuşuyor, Günce, Fenerli Ünlüler, Maç Keyfi ve Fenerbahçe Kurumsal isimli programları hazırladı ve sundu. Ayhan Tumani ile 2009 yılında evlendi ve bu evliliğinden Can Taha isminde bir oğlu oldu. Objektif isimli programın editörlüğü Beyaz Tv ekranlarında sürdürdü. 

Hazım Körmükçü Nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp etti - Zeynep Tandoğan kimdir?

HAZIM KÖRMÜKÇÜ KİMDİR?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Hazım Körmükçü, 30 Ocak 1965 yılında doğdı. Tiyatrocu bir aileden gelen sanatçı, Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca kız kardeşi Pelin Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü de oyuncudur. 2003 yılındaTürk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir ile hayatını birleştirdi ancak bu evlilik 2015’te sona erdi. İlk evliliğinden iki kız çocuğu olan Hazım Körmükçü, 2017 yılında Fenerbahçe TV spikerlerinden Zeynep Tandoğan ile nişanlandı. Hazım Körmükçü'nün Zeynep Tandoğan ile arasında 17 yaş fark bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin