Gelin adayı Solmaz'ın +18 görüntüleri şok etti

İzdivaç ünlüsü Solmaz'a ait olduğu iddia edilen görüntüler olay yarattı

Gelin adayı Solmaz'ın +18 görüntüleri şok etti

Uzun süre ekranlarda yayında kalan izdivaç rezilliğinin bir parçası olan Solmaz isimli gelin adayına ait olduğu öne sürülen görüntüler sosyal medyada olay oldu. Televizyon dünyasının yarattığı ünlülerden biri olan Solmaz için daha önce periscope üzerinden soyunduğu iddia edilmişti, bu kez de +18 görüntülerinin yer aldığı bir videonun yayınlandığı öne sürüldü

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhret olan ve son olarak da Aşk-ı Roman isimli dizide rol alan Solmaz, söz edilen videoda bir kız arkadaşıyla +18'lik hareketler sergiliyor. Kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenilen video için yapılan yorumların bazılarında ise o kişinin Solmaz olmadığı da ifade ediliyor.

Gein adayı Solmaz'ın +18 görüntüleri şok etti

Solmaz büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili açıklama yaptı.

 "O KİŞİ KESİNLİKLE BEN DEĞİLİM"

Sosyal paylaşım sitelerinde büyük yankı uyandıran görüntülerin kendisine ait olmadığını belirten Solmaz, "Konuya açıklık getirmek istiyorum. O görüntüdeki kişi kesinlikle ben değilim. Bu kız bir kere daha benzer bir şey yaptı. Ailesine ulaştım. Delinin tekiymiş. Madde bağımlısıymış. Bu kız sürekli böyle videolar atıyor. Bu kızın kolları falan da kesik" dedi.

SEDA SAYAN DA HAK VERDİ

Solmaz'ın açıklamalarından sonra söz alan Seda Sayan da görüntüdeki kişinin Solmaz olmadığını belirterek "Solmaz öyle bir şey yapacak biri değil. Tanıyan herkes bu görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını anlar" şeklinde konuştu.

Solmaz Kimdir?

Gelin adayı olarak tanınan Solmaz İzmir Tepecikli ve Roman kökenli bir aileden geliyor. Roman havalarında yaptığı danslarla dikkat çekerken dans ve müziği vazgeçilmez olarak görüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin