Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın en acı günü

Ünlü fotoğrafçı bir süredir yoğun bakımda tedavi gören annesini kaybetti

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın en acı günü

 Odabaşı vefat eden annesi Nadire Odabaşı için duygusal paylaşımda bulundu.

"BİR ŞEYLER KOPUP GİTTİ"

Annesinin yoğun bakımdan sağlıklı çıkması için dostlarında sürekli dua isteyen Nihat Odabaşı, acı haberi de sosyal medya hesabından duyurdu. Odabaşı, paylaşımında şunları yazdı: "Güle güle annem... Sana git artık demekle gittiğini bilmek çok başkaymış… Dün daha akıllı daha sağlamdım... Şimdi uçup gitti hepsi. İki kolum iki yanma düştü… Bir şeyler koptu gitti...

"GÖZÜM KAPALI VEDA ETTİM SANA"

Hazırım sanmıştım ama değilmişim iste, yanına girdiğimde anladım… Bakamadım yüzüne, gerçekten biraz olsun kaçmak için, Salakça ama öyle... Gözüm kapalı veda ettim sana... Kalbimden seninle ilgili tüm kareler ışık hızıyla geçiyor şu an… Yüksek sesle söylemediklerimi içimden söylüyorum... Çok özleyeceğiz seni çok... Hep vardın ya bir yerde... Şimdi o yer boş kalacak, ne zor… Bu bir Instagram paylaşımı değil bu evrene yollanmış, sana yazılmış son bir kaç satır… Rahat uyu... Ve yine bana dua et... Seni beyaz saçlı bir kadın var çok seven ve kollayan desin herkes…"

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Nihat Odabaşı'nın annesinin cenazesi, bugün Ataköy 2. Kısım Ömer Duruk Cami'sinde kılınacak, ardından Urfa- Siverek'te toprağa verilecek.

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Nihat Odabaşı'nın acı paylaşımının altına Nilüfer, Cem Belevi, Gülben Ergen, Seda Sayan, Demet Akalın, Berkay Şahin, Oktay Kaynarca, Hande Yener, Pınar Altuğ, İrem Derici, Serenay Sarıkaya ve Erkan Petekkaya gibi birçok isim yorum yaparak duydukları üzüntüyü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler