Eda Taşpınar'ın ilk mesleği...

Taşpınar, ilk mesleğini nasıl yaptığını anlattı

Eda Taşpınar'ın ilk mesleği...

Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Eda Taşpınar, son verdiği röportajda ilk çalışma hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

1998'de London College of Fashion'ı bitiren cesur model, son verdiği röportajda başta Armani, Stella McCartney ve Maxmara olmak üzere birçok ünlü markanın defilelerinde stajyer olarak çalıştığını söyledi.

"KUSAN MANKENLERİN SAÇLARINI TUTUYORDUM"

Sosyal medya hesabındna yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme veren Eda Taşpınar, verdiği röportajda ilk yaptığı mesleği şöyle anlattı: "Blumik mankenler vardı. Defile aralarında kusuyorlardı. Kusarken saçlarını, başlarını tutup bir yere çarpmalarını engelliyor, üstlerini temizliyordum. Görevim buydu. Bir de kahve ve koli taşıyordum."

CESUR PAYLAŞIMLARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Kendi güneş bakım ürünlerini çıkaran Eda Taşpınar, aynı zamanda Instagram hesabından sık sık bikini ve mayolu fotoğraflarını paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler