Demet Akalın'dan boşanma kararı

Haciz Haberleri ile Zor Günler Geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt Boşanıyor

Demet Akalın'dan boşanma kararı

Son günlerde haciz haberleriyle gündeme gelen Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek.

Büyük bir aşkla 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturan Demet Akalın ile Okan Kurt çiftinden kötü haber geldi. Son dönemde haciz haberleriyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt boşanma kararı aldı.

BİRİKEN BORÇLARDAN DOLAYI HACİZ İŞLEMİ BAŞLATILMIŞTI

Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

ÇİFTİN DAVASI BUGÜN GÖRÜLECEK

Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi'nde görülecek.

MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILMIŞTI

Okan Kurt'un avukatı aile şirketi Martaş'ın dar boğaza düşmesi hakkında açıklama yaparak şirketin borçlarını kapatmak için bütün mal varlığı ile borçların kapatılacağını söylemişti.

"ŞİMDİ İYİYİZ" AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Eşinin yüklü miktarda borcunun olduğunu söyleyen Demet Akalın, Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin