Cengiz Kurtoğlu'nun son hali şaşırttı

Artvinli ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu son haliyle herkesi şaşırttı. Altı aydır yoğun diyette olan ünlü isim 46 kilo verdi.

Cengiz Kurtoğlu'nun son hali şaşırttı

Konser öncesi basın mensuplarına karşısına geçen Cengiz Kurtoğlu, "Arkadaşlar sağlığıma ve formuma kavuştuğum için mutluyum. Yaklaşık altı ayda tam 46 kilo vererek 89 kiloya düştüm. Cengiz Kurtoğlu önceki akşam Trump Tower'ın içerisinde bulunan Fiyort Live'da sahne aldı. Konser öncesi konuşan Kurtoğlu, "Arkadaşlar sağlığıma ve formuma kavuştuğum için mutluyum. Yaklaşık altı ayda tam 46 kilo vererek 89 kiloya düştüm. 64 beden kıyafetler giyerken, 52 beden arar oldum. Çok mutluyum. Bakın elimdeki tartı da doğru söylüyor" dedi. (Milliyet)


Cengiz Kurtoğlu kimdir?
(d. 5 Mayıs 1959, Arhavi, Artvin) Türk müzisyen, piyanist ve şarkıcı.
Taverna müziğinin önemli isimlerinden olan sanatçının arabesk tarzında albümleri de vardır. Şarkılarında aşk acısı gibi bireysel konuları işler. Yorgun Yıllarım buna örnektir. Cengiz Kurtoğlu, öğrenim hayatını Artvin`de tamamladı. Memleketinde bulunan çay fabrikasında memur olarak çalışmaya başlayan Kurtoğlu, daha sonra Arhavi`de "Ciha Dağı Efsanesi" isimli bir orkestra kurarak müziğe giriş yaptı. 20 yaşında yani 1979 yılında askerlik yapmak için Ankara`ya gitti, ilk çocuğu Orçun o sırada dünyaya geldi. Dönüşte bir süre Artvin'de kalan Kurtoğlu, 1982`de İstanbul`a gelerek ilk kaydını dönemin ünlü plakçılarından Şahin Özer`e gönderdi. 1984`te ilk albümü Sen Sözden Anlamaz Mısın ile ilerde hayranları tarafından "yaşayan efsane" olarak adlandırılacağını bilmeden yola koyuldu. Unutulan, Gelin Etmişler, Gelin Olmuş Gidiyorsun, Okul Yılları, Resmini Öptüm de Yattım, Bizim Şarkımız, Küllenen Aşk, Kabul Edemem, Gece Olunca, Yıllarım, Liselim, Duvardaki Resim, Daha Yokluğunun İlk Akşamında gibi şarkılarıyla tanınır. Evli olan Cengiz Kurtoğlu; Orçun Bora, Aydın ve Aylin adlarında 3 çocuk babasıdır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin