Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Başak burcunda dolunay 09-03-2017

Balık-Başak aksında gerçekleşecek olan dolunay; Düzen, hizmet, sağlık ve inançlarla ilgili konuları görünür hale getirecek. İş dünyası ve devletle ilgili ortaklıkları netleştirecek olan Başak burcu dolunayı sert ve problemli gözüküyor. Merkür’ün Balık burcunda ki yerleşimi ve Satürn’den aldığı açılar, ikili ilişkilerde ki olabilecek şartların, karşı tarafın elinde olduğunu vurgularken engellenmelerle karşılaşılacağını gösteriyor. Daha çok ortaklıklar ve maddi konularda ki ötelenmiş birçok şeyi ortaya çıkaracak olan Başak burcu dolunayı sabırlı olun diyor.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: İş, sağlık ve günlük koşullarınızla ilgili sıkıntı etmiş olduğunuz birçok konu Başak burcu dolunayı ile netleşiyor. İkili ilişkilerle ilgili çözümlenmemiş konular ortaya gelecek sabırlı olunuz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Çocuklarınız, aşk ve hobilerinizle ilgili konular bu dolunayın enerjisiyle koşullarını netleştiriyor. İleriye dönük projelerinizde çıkacak aksaklıkları rahat göreceksiniz. Değişim süreci sizi zorlayacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kendi temel alt yapınız, yerleşime ait konular ve ailenizle ilgili şartlar bu dolunayın enerjisi ile netleşecek. Önceden yapmış olduğunuz hedef ve planlarınızda ki aksaklıkları daha rahat göreceksiniz. İlişkinizde ki üçüncü kişiler sizi üzebilir dikkat.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Eğitim faaliyetleriniz, yakın çevreniz, yolculuklar ve sözleşmelerle ilgili birçok konu netlik kazanacak. İş birliği içinde olduğunuz insanlardan gelecek olan sorunlar sizi üzebilir dikkat. Bir anlaşmanın eşiğindeyseniz şartları daha dikkatli kontrol ediniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Maddi kaynaklarınız ve kazançlarınız bu dolunayla birlikte netleşecek. Harcamalarınıza dikkat ediniz sizi borçlandıracak harcamalardan kaçınınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Genel sağlığınız ve dış görünümünüz ile ilgili konular bu dolunayla birlikte şartlarını belirleyecek. Eş ve ortağınızın şartlarında maddi konular netleşiyor. Sizi sıkıntıya sokabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Hastanelerle ilgili konular, gizli yapmış olduğunuz planlar ve önceden hal olmamış işlerinizi bu dolunay aracılığı ile netleştireceksiniz. Birçok engelle karşılaşmanız muhtemel.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Arkadaşlarınız, plan ve projeleriniz, ekip çalışmaları ile ilgili konular netlik kazanacak. Maddi engeller yüzünden projelerinizi engellenebilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konular Başak burcu dolunayı ile netleşiyor. Aile ile ilgili iletişimde çıkacak anlaşmazlıklara dikkat.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Akademik kariyer, hukukla ilgili sorunlar, yabancılar ve iş birliği içine gireceğiniz insanlarla yapacağınız sözleşme ve anlaşmalara dikkat.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Ortak gelir, sigorta, eşinizin parasal kaynakları ve varsa kredi borçlarınız, Başak burcu dolunayı ile netlik kazanacak. Maddi konulardaki sıkışıklık kontrolünüz dışında gelişiyor. Harcamalara dikkat.

BALIK VE BALIKLAR: Eş yada ortağınızın konumu ve şartları varsa davalar ve anlaşmalarla ilgili konular netlik kazanacak. Hedeflerinizde çıkacak engellere dikkat.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR