Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Balık burcunda güneş tutulması 20-02-2017

26 Şubat 2017 Pazar günü; Trabzon’a göre saat 16: 58 sularında Balık burcunun 8 derecesinde gerçekleşecek Güneş tutulması düzen, sağlık, hizmet ve ruhsal anlayış alanında ki konuları öne çıkaracak. Bilindiği üzere Güneş tutulmaları çok güçlü yeni aylardır ve yeni başlangıçlarla beraber yeni kapılar açarlar. Balık burcunda gerçekleşecek olan tutulma, serinin son tutulması olup son kapıyı açarak şartlarını belirleyecek.

Sahip olduğumuz maddi manevi değerlerimiz Balık burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile birlikte hızla akan dönüşüme giriyor. Merkür tarafından tetiklenecek tutulma; yazılı belgeler, anlaşmalar, trafik ve ticari konuların üzerinde yeniliklerin gerçekleşeceği süreci de gösterirken, Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününe denk gelen ve tam güneşi üzerinde olacak olan tutulma yeni hayatın ve yeni yapılanmaların arifesinde olduğuna işaret ediyor.

BURÇLARA GÖRE BALIK BURCU TUTULMASI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yeni bilinç, farkındalık ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulacağınız yeni fırsatlar. İkili ilişkilerinizde ki fedakarlıklarınız ileriye yönelik sağlam sonuçlar almanızı sağlayacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Sosyal çevreniz, projeler ve etkinliklerle ilgili yenilikler sizi bekliyor. Günlük iş temponuza yansıyacak tutulma fırsatları beraberinde getirecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: İş ve kariyer alanında ki tutulma size sosyal çevrenizden gelecek fırsatlar getirecek. Hedeflerinizle ilgili yeni kapılar açılıyor.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, seyahatler, yabancılar, hukuksal konular ve eş akrabaları, bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; tutulma ile birlikte fırsatlar çıkıyor. İş ve yerleşime ait konuları da öne çıkaracak tutulma hızla sürpriz gelişmeler getirecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Kredi borçlar, miraslar, sigorta ve burslarla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcu tutulması yeni kapılarını açıyor. Birçok fırsatlı anlaşmaları beraberinde getirecek tutulma elinizi bollaştıracak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Tutulma ile birlikte eşinizin içinde bulunduğu konum, ortaklarınızın şartları ve bire bir ilişki içinde bulunduğunuz insanlar değişiyor ve yeni şartlar gelişiyor. Parasal konular yada yatırımlarla ilgili riskler alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İş koşullarınız, günlük temponuz ve sağlığınızla ilgili konular bu tutulmayla birlikte yeni şartlarınızı oluşturuyor. Eşinizin konumu ve ortaklıklarla ilgili yeni fırsatlar çıkıyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Hobileriniz, çocuklarla ilgili projeleriniz ve aşkınızla ilgili konuların birisi ile ilgiyseniz serinin son tutulması, artık yeni kapısını açarak son noktayı koyuyor. Psikolojik olarak rahat ve şanslı fırsatları beraberine getirecek birçok yeniliğe açık olun güzel günler sizinle.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Ev, aile, arazi ve yerleşime dair konular bu tutulma ile birlikte tekrar gündeme gelecek. Yeni projele ve planlarınızı hayata geçirecek kapılar açılıyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, yolculuklar ve ticari anlaşmaların birisi ile ilgiliyseniz Balık burcu tutulması ile birlikte yeni kapılar açılıyor. İş kariyer alanına yansıyacak fırsatlar size iyi gelecek.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Finansal konular ve parasal kaynaklarınız üzerinde olacak olan tutulma serinin sonu ve son kapıyı açarak bitiriyor. Yeni anlaşma ve iş çevresiyle gerçekleşecek fırsatlar size iyi gelecek.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Genel sağlığınız, şartlarınız ve içinde bulunduğunuz her türlü koşul Balık burcu tutulma serisi ile son şeklini alacak. Birçok finansal imkânı getirecek olan tutulma size iyi gelecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.