Bakın neden apar topar Amerika'ya yerleşmiş?

Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

Bakın neden apar topar Amerika'ya yerleşmiş?

Uçakta çektiği müstehcen görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Kerimcan Durmaz, önceki gün Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Kerimcan Durmaz'ın şu anda oturduğu sitenin sahibi tarafından kovulduğu söylentisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

5 ay önce seyahat ettiği uçağın tuvaletinde kendini tatmin ettiği görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabından paylaşan ve ardından konuyla ilgili açıklama yapan Kerimcan Durmaz, büyük tepki çekmiş ardından hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Uzun süre sessizliğini koruyan Durmaz, önceki gün eğitim için bir süreliğine Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Durmaz'ın Beykoz Acarkent'te oturduğu villasından kovulduğu ve ardından Amerika'ya yerleşme kararı olduğu iddia edildi.

"SİTEYİ TERK ETSİN"

Ancak gitmeden önce yaşadığı bir olay magazin gündemini sarstı. Aylık kazancı 500 bin TL'yi bulan ünlü fenomen, Beykoz Acarkent'te kirası 30 bin TL olan villada oturuyordu.Havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Uçaktaki skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent'in sahibi Erdal Acar, Kerimcan'a "Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor" mesajını gönderdi.

ÇALIŞANLARI ARACILIĞIYLA SİTEDEN KOVDU

Ancak Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar'dan gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre, Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz'ı siteden kovdu. Durmaz bunun ardından eşyalarını arkadaşlarının evinde taşıdıktan sonra Amerika'ya yerleşme kararı almış.

İşte Kerimcan Durmaz'ın Beykoz'da oturduğu villası;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler