Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda yeni ay 16-08-2020

Yeni aylar yeni başlangıçların zamanıdır. Yeni kapıların açıldığı, yeni şartların olageldiği tazelenme enerjileridir. Ayın almış olduğu açılar, gelişecek olayların ne şekilde evrileceği hakkında ön görü verir. Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay; sanat, spor, yetenekler, aşk, eğlence ve ofis çalışmaları ile ilgili konularda yeni fırsatlar ve yeni oluşumlar getirecek. Girişim ve anlaşmaların öne çıkacağı bu dönem arızalı işleri de beraberinde getirebilir dikkat edilmeli. Ayın, Satürn’ den almış olduğu krizli açı, yeni başlangıç aşamasında olacak olan girişimleri somutlaştırırken birçok krizli ve yavaşlayan durumları ön görüyor. Yeni çalışma koşulları ile para ve iş takibini başlatacak süreçte çıkabilecek hatalara dikkat ediniz. Bu yeni ay maddi konularla ilgili olabilecek yeni müdahaleleri ön görüyor.

YÜKSELEN BURCA GÖRE ASLAN BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Çocuklarınızın konumu, sanat, spor, konforunuz, yetenekleriniz ve aşkınız; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, yeni fırsatlarla beraber yeni kapılar açılıyor. Bu konuları bağlayan ve hedeflendirmiş olduğunuz girişimlerinizde, somutlaştırma aşamasındaki süreç olabilecek krizlere ve psikolojik gerginliklere açık gözüküyor, dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ev, aile, yerleşim, kişisel temel donanımınız ve eşinizin iş kariyeri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni anlaşmalar yeni kapılar açılıyor. Kişisel konumunuzu ilgilendiren ileriye yönelik proje takibi akademik alanda olabilecek gelişmeleri güncelleyecek. Somutlaşma aşamasındaki süre içinde çıkabilecek krizlere ve kapalı devre yazışmalardaki arızalı duruma dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Kısa eğitimler, anlaşmalar, hareket alanınız, yazışmalarınız ve varsa kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar; Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Çocuklarınız, aşk ya da yeteneklerinizle ilgili ileriye yönelik iş takibini başlatacak olan gelişmeler güncellenecek. Psikolojik olarak yeni döneme giriyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kapılar aralanıyor. Kişisel konumunuzu bağlayan proje takibiz eş ve ortaklıklarınızla ilgili gelişmeleri güncelleyerek somutlaşma aşamasına taşıyacak. Krizli dönüşüm sürecini başlatacak olan yeni ay fazı zorlukları ile birlikte yeni fırsatlar getirecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: Kişisel konumunuz, girişimleriniz, sağlığınız ve motivasyonlarınız ve varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi; Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni anlaşmalar, yeni çalışma şartlarına geçiyorsunuz. Kapalı devre takibe almış olduğunuz işliniz ve hedeflerinizle ilgili yazışmalarda güncelleyecek olan gelişmeler sizin konum ve şartlarınızı somutlaşma aşamasına taşıyacak. Bu arada olabilecek krizli dönüşüm sürecine dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hastane, hapishane, okul ve zorluklarınızı ilgilendiren konular; Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçecek. Ortak alanda ileriye yönelik yapmış olduğunuz işleri güncelleyecek olan gelişmeler, sizi gizli yürüttüğünüz bazı planlarınızda gerginlik ve krizler çıkaracak.

YÜKSELEN TERAZİLER: Proje, sosyal çevre, arkadaşlıklar ve umutlarınız; Aslan burcunda olacak olan yeni ay, yeni anlaşmalar ve faaliyetler getiriyor. Krizli sürece dikkat etmelisiniz. Mesleki alanda kişisel konumunuzla ilgili maddi konuları takibe alacağınız gelişmeler ortaklık alanda arızalara sebebiyet verebilir.

YÜKSELEN AKREPLER: Mesleki alan, hedefler ve varsa annenizle ilgili gelişmeler. Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Olabilecek sözleşmelerde krizli dönüşüm yaşayacaksınız. Akademik alan ve uluslar arası konularda ortaklık gerektiren takip iş ile ilgili olacak. Somutlaşma aşamasında olabilecek krizlere dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Akademik alan, yabancılar, uluslar arası konular, hukuk, medya ve büyük şirketler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Krizli dönüşüm süreci oluşturan şartlara dikkat etmelisiniz. Ortak gelirle ilgili iş takibi bu konularda etkin olacak.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Ortak gelir, kredi-borç, alacak- verecek, burs, nafaka, sigorta gibi maddi konularda yeni kapılar açılıyor. Ortaklıklarınızla ilgili yapacağınız iş takibiniz maddi anlaşmalar sağlayacak. Bulunduğunuz şartlarınızda baskılı yaptırım olabilir ısrarcı olmayınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Eşinizin konumu, ortaklıklarınız, anlaşmalar varsa danışmanlık yaptığınız kişilerle ilgili yeni fırsatlar doğuyor. Şartlar her ne kadar krizli ve yavaş ilerlese de yenilikler size iyi gelecek. Karamsar olmayınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Günlük işleriniz, yanınızda çalışanlar, beslenmeniz ve sağlığınız; Aslan burcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Kişisel yeteneklerinizle ilgili sürecek olan iş takibi ileriye yönelik planlarınızda krizler ve dönüşüm yaşatabilir dikkat etmelisiniz. Harcamalarınızda olabilecek arızalar sıkıntı yaratabilir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR