Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Aslan burcunda ay tutulması 06-02-2017

Eskilerin ‘Bir kapıyı kapayan Allah bir kapıyı açar’ demeleri tamda tutulmaları anlatan ne güzel laftır, hiçte boş değildir.

Kova-Aslan ekseninde gerçekleşecek olan tutulma; Yaratıcılık, sosyal amaçlar, projeler ve arkadaşlıklar adına belirleyici olacağına dikkat çekiyor. Tutulma anında Ay’ın aldığı açılar olumlu ve kalıcı değişim ve işlerin gerçekleşeceğini gösterirken bu güzel sonlanma serisinin birçok yaralara iyi geleceğini ümit ediyorum.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Aşk yaşamınız, spor, hobi yada çocuklarla ilgili bir proje içindeyseniz bu tutulama size yeni kararlar aldıracak. Şartlarınızı gözden geçirip yeni ve olumlu kararlarla kalıcı değişim gerçekleştireceksiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Aileniz, temel alt yapınızla ilgili çalışmalar, yerleşime ait konuların biriyle ilgiliyseniz bu tutulma şartlarınızı belirleyecek. Siz geleceğe yönelik yeni olumlu kararlarla birlikte sonlanmalar yaşayacaksınız.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Kardeşleriniz, yakın çevreniz, yazışmalar, sözleşmeler ve eğitim faaliyetlerinin birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda ki Ay tutulması şartlarınızı görünür hale getirip sonlanmalar yapacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Sahip olduğunuz değerler, parasal kaynaklarınız ve tüm finansal durumunuz Aslan burcu Ay tutulması ile yeni döneme girmek için şartlarınızı belirleyecek. Siz olumlu kararlar alarak çıkacak fırsatları değerlendireceksiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Genel sağlığınız, İçinde bulunduğunuz şartlarınız ve önceden yapmış olduğunuz girişimleriniz Aslan burcu Ay tutulması ile sonlanarak netleşecek. Sizin için yeni ve daha olumlu şartlar, fırsatlar önünüze çıkacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Hastaneler, Okul, hapishaneler, gizli düşmanlarınızla ilgili konular Aslan burcu Ay tutulması ile birlikte sonlanıyor. Artık yeni bir döngüye başlıyorsunuz açıkçası gizli düşmanlarınız ağızlarının payını alarak susuyor. Siz daha olumlu ve yeni psikolojik sürece giriyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Sosyal çevreniz, ileriye yönelik yapmış olduğunuz projeler, planlarınızın artık sonuna geldiniz yeni şartlarla birlikte yeni döngüye başlıyorsunuz. Aslan burcu Ay tutulması ile birlikte daha olumlu ve sizin için hayırlı koşullar içine gireceksiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: İş hayatınız, kariyeriniz ve hedefinizde ne varsa netleşiyor. Bir dönemi kapatıyorsunuz. Yeni şartlar önümüzdeki tutulmalarla birlikte belirlenecek.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Akademik kariyeriniz, Hukuksal konular, Yurt dışı ile ilgili işler, yabancılar ve büyük ticari şirketlerin birisi ile ilgiliyseniz Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması ile birlikte sonlanmalarda gerçekleşecek. Yeni bir döngüye gireceğiniz koşullar önümüzde ki günler belirleyecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Eş ve ortak geliriniz, sigorta, vergi konuları ve kredi borçlarla ilgili konular Aslan burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile sonlanmaları getirecek. Yeni oluşacak olan şartlar olumlu ve bir o kadarda kalıcı olacak.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Eşiniz, ortağınız varsa davalarla ilgili konular Aslan burcunda olacak olan Ay tutulması ile şartlarını netleştirerek sonlanmalar gerçekleşecek. Yeni başlayacak olan döngü olumlu ve kalıcı anlaşmalara vesile olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sağlığınız, günlük çalışma koşullarınız ve varsa yanınızda çalışanlarınızla ilgili sonlanmalara geldiniz. Yeni başlayacak döngü daha kalıcı ve olumlu olacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.


YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR