Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep burcunda dolunay 03-05-2017

10 Mayıs 2017 Çarşamba günü Trabzon’a göre saat 23: 42 de Akrep burcunun 20 derecesinde Dolunay gerçekleşecek. Oldukça iyi ve olumlu etki gösterecek olan Akrep burcu dolunayı, borçlar, vergi, sigorta, krediler ve ortak paralarla ilgili sonlanmaları ve dönüşümleri getirecek. Gelişmeler umduğunuz gibi gözükmese de uzun vadeye yayılan değişim ve sürpriz gelişmelere hazırlıklı olunuz.

KOÇ VE YÜKSLEN KOÇLAR: Dolunayla birlikte kredi-borçlar, miras, burs, sigorta işleri netlik kazanıyor. Güzel ve dönüştürücü etkilere sahip olan dolunayın etkileri uzun vadeyi kapsıyor. Yakın çevrenizle ilgili hayal kırıklıklarına dikkat.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Dolunayla birlikte, ilişkiniz netlik kazanıyor ve ilişkiniz boyut değiştiriyor. İleriye dönük kararlar vereceksiniz. Sahip olduğunuz değerler sizi pasife edebilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Dolunayla birlikte iş temponuz ve sağlıkla ilgili konular netlik kazanacak. Hareketli bir dönemdesiniz sağlığınıza dikkat ediniz. İş ve kariyer alanında önceden almış olduğunuz kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Aşk yaşamınız, spor ve çocuklarla ilgili konular netleşiyor. İleriye dönük kararlarınız bu dolunayla beraber dönüşecek. Hayal kırıklıkları psikolojinizi bozabilir dikkat.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Dolunayla birlikte ev ve aileyle ilgili konular netleşiyor ve yerleşime ait dönüşüm süreci başlıyor. Kişisel alt yapınızla ilgili program içindeyseniz sanatsal yönünüz zenginleşiyor.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Akrep burcunda olacak olan dolunayla birlikte yakın çevreniz ve yazışmalarınızla ilgili konular netlik kazanacak. İş kariyer alanında olacak olan değişim umduğunuz gibi olmasa da ileriki dönemlerde daha iyi şartlar gelişecek.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Dolunayla birlikte bütçeniz, gelir ve harcamalar netlik kazanacak. Sağlam dönüşüm zamanı. Yeni iş tekliflerine hazır olunuz. İdeallerinizle ilgili hayal kırıklıklarına dikkat.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Fiziksel görünümünüz, genel sağlığınız ve içinde bulunduğunuz şartlarınız, Akrep burcu dolunayı ile netleşecek. Sizi derinden etkileyecek dönüşüm sürecine hazırlıklı olunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Akrep burcu dolunayı; Önceden almış olduğunuz kararlar ve ikili ilişkiler üzerinde daha belirleyici olacak ve uzun vadeye yayılarak kalıcı dönüşüm yaşatacak. Eş yada partnerinizin sağlık sorunları sizi üzebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal çevreniz, plan, projeleriniz ve arkadaşlıklarınız Akrep dolunayı ile netlik kazanıyor. Temel alt yapınızla ilgili belirlenecek uzun vadeli bir programın içine girmeniz muhtemel.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İş kariyer ve hedeflerinizle ilgili şartlarınız daha görünür hale gelecek. Uzun vadeye yayılan anlaşmalarla birlikte dönüşüm şansı geliyor. Çocuklarınızdan alacağınız haberler sizi üzebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik çalışmalarınız, Hukuksal konular, yurt dışı ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcunun dönüştürücü etkisi size yeni uzun vadeli program belirlemeniz için şartlarınızı açığa çıkaracak. Ailede ki huzursuzluklar sizi üzebilir.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR