Akçaabat konseri iptal edilen Derya Uluğ'dan açıklama geldi!

Fenerbahçeli şarkıcı Derya Uluğ Akçaabat konserinin iptali üzerine açıklama yaptı. 3 Temmuz'un kumpas olduğunu iddia eden Derya Uluğ "Attığım tweetin Trabzon halkıyla Trabzonspor camiası ile hiçbir ilgili olmamakla birlikte asla ve kat'a bir ima içermemektedir. " dedi.

Akçaabat konseri iptal edilen Derya Uluğ'dan açıklama geldi!

Şarkıcı Derya Uluğ'un 3 Temmuz şike sürecini kumpas olarak değerlendirmesi Trabzonsporlular'ın sert tepkisini çekmiş ve bu gelişme üzerine Akçaabat'taki konseri de iptal edildi.

Derya Uluğ, 3 Temmuz'un 8. yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda "3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir. Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık, unutmayacağız" sözlerini kullanmıştı.

AKÇAABAT BELEDİYESİ'NDEN DERYA ULUĞ AÇIKLAMASI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim resmi siteden yaptığı açıklamada, "Bu yıl 29.sunu düzenleyecek olduğumuz Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali hazırlıklarımız tamamlandı. Ancak konser verecek sanatçılardan biri “3 Temmuz Süreci” ile ilgili şahsi Twitter hesabından bir açıklama yapmış, bu açıklama halkımızda büyük tepkiye yol açmıştır. Trabzonspor bizim kırmızı çizgimizdir. Ben de iyi bir Trabzonspor taraftarıyım. Sanata saygımız sonsuzdur. Herhangi bir olumsuzluğu mahal vermemek için istişarelerde bulunduk. Açıklamayı yapan sanatçı değiştirilmiştir. Konuyla alakalı gerekli düzenleme yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Akçaabat konseri iptal edilen Derya Uluğ'dan açıklama geldi!

DERYA ULUĞ'UN AÇIKLAMASI

Yaşananların ardından konseri iptal edilen Uluğ da bir açıklama yaparak "Attığım tweetin Trabzon halkıyla Trabzonspor camiası ile hiçbir ilgili olmamakla birlikte asla ve kat'a bir ima içermemektedir. Nefret dili yaratarak başka bir tarafa çekip Trabzon'u hedef gösterme manası yaratılmıştır. Yazılanları hayret ve üzüntü içerisinde okuyorum" dedi.

nlü şarkıcı yayınladığı açıklamada: "Bir birikimim, duygularım, fikirlerim ve her birey gibi ifade özgürlüğüm var. Sadece sizinle aynı fikirde olmadığım için tehdit ve hakaretlere maruz kalmak dışında Akçaabat konserimin iptaline karar verildi" ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama

derya uluğ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin