Adriana Lima büyük aşkı Metin Hara'yı terk mi etti?

Duyulduğu günden beri neredeyse tüm dünyanın ilgilendiği aşkta şimdi de Adriana Lima ve Türk sevgilisi Metin Hara'nın ayrıldığı konuşuluyor.

Adriana Lima büyük aşkı Metin Hara'yı terk mi etti?

Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan ve Bodrum'da çekilen fotoğrafları günlerce konuşulan Adriana Lima ile Metin Hara'nın aşkı bitti. Türkiye'ye dönen Hara, kendisine yöneltilen ayrılık sorularına ilginç cevaplar verdi. 



Metin Hara ile -Adriana Lima'nın aşkı geçtiğimiz yaz başlamış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti. Attıkları adım olay olan çiftten Adriana Lima reklam olduğu iddia edilen ilişkisiyle ilgili 'Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz' demişti.

ADRIANA TAKİBİ BIRAKTI, İMALI MESAJ

Ancak ilişkide sürpriz bir gelişme yaşandı. Adriana Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Lima'nın bu hamlesi 'Aşk bitti mi' sorusunu akıllara getirdi...  Adriana Lima'nın son paylaşımında 'Seni sahiplenecek biriyle beraber ol' mesajı vermesi  de iddiaları güçlendirdi.  

'BEN BİLİM İNSANIYIM'

Amerika’dan dün dönen Metin Hara, “Ayrıldınız mı?” sorusuna sinirlenip “Ben bilim insanıyım, magazin figürü değilim” dedi.

Terk edildiği için sinirli olan yaşam koçu Metin Hara’nın bilimle ilişkisi ise çözülemedi. 

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Ünlü modelin, Metin Hara ile olan samimi pozlarını Instagram sayfasından silmemiş olması gözlerden kaçmadı. 





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler