2017 Türkiye Güzeli Itır Esen'in tacı geri alındı!

Türkiye Güzeli seçilen Itır Esen'e büyük şok

2017 Türkiye Güzeli Itır Esen'in tacı geri alındı!

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medyada 15 Temmuz'da hayatını kaybedenlerle ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı alındığı belirtildi.



"KABUL EDİLEMEZ"

Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu konu hakkında yaptığı açıklamada “Üzülerek duyuruyoruz ki bu tweet'in Itır Esen tarafından atıldığı kanaatine varılmıştır. Kuruluş amacı Türkiye’yi dünya çapında tanıtmak ve imajına katkıda bulunmak olan Miss Turkey Organizasyonu’nun böyle bir paylaşımı kabul etmesi mümkün değildir” dedi. 

Itır Esen, gelişmeden sonra Miss Turkey yarışmasına ait bütün fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı.​

İŞTE ITIR ESEN'İ TACINDAN EDEN O TWEET



2017 Türkiye Güzeli Itır Esen'in tacı geri alındı!

ITIR ESEN KİMDİR?

Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu Itır Esen, Miss Turkey 2017 finalisti, 1999 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen,ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler