Maçka'da iş garantili bölüm müjdesi

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'dan iş garantili bölüm müjdesi geldi.

Maçka'da iş garantili bölüm müjdesi

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, YÖK’ten gelen yazı ile birlikte Maçka’da 2 yıllık ‘Eczane Hizmetleri Bölümü’ açılacağı müjdesini verdi. Başkan Koçhan, “Bu bölümden mezun olanlar rahatlıkla iş bulabilecekler. Maçka halkı bize güvendiği sürece verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. ‘Eczane Hizmetleri Bölümü’ Maçka’mıza hayırlı olsun” dedi.

Trabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’dan ilçede ki Maçka Meslek Yüksekokulu’na yeni bir bölüm kazandırdıkları müjdesini verdi.

TRABZON VE MAÇKA’YA BÜYÜK KATKI SAĞLAYCAK

İlçede ki Yüksekokula yeni bölümler eklemek için uzun zamandır uğraştıklarını ifade eden Başkan Koçhan, açılacak olan Eczane Hizmetleri Bölümü’nün Trabzon ve Maçka’ya büyük katkılar sağlayacağını ifade etti. Başkan Koçhan yaptığı açıklamada, “İlçemize verdiğimiz sözlerden bir tanesi olan Maçka Meslek Yüksekokulu’nu büyütme sözünün bir adımını daha bugün atmış bulunmaktayız. Bu anlamda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan gelen yazı ile birlikte Maçka Meslek Yüksekokulu’nda 2 yıllık ‘Eczane Hizmetleri Bölümü’ açılmış olacak. Bizimde uzun zamandır uğraş verdiğimiz bir mücadele sonucu açılacak olan Eczane Hizmetleri Bölümü ilimize ve ilçemize büyük katkılar sağlayacak. Bu bölümden mezun olanlar rahatlıkla iş bulabilecekler. Bu süreçte bizlere destek olan ve emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum. Başta Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörümüz Sayın Süleyman Baykal’a, Maçka Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Volkan Numan Bulut’a ve YÖK yetkililerinin hepsine tek tek Maçka halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Maçka halkı bize güvendiği sürece verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam edeceğiz. Maçka’mızı büyüyen gelişen 2023 Türkiye vizyonunda hak ettiği yere taşımak için var gücümüz ile çalışacağız. Maçka Meslek Yüksekokulu’nda açılacak olan Eczane Hizmetleri Bölümü’nün ilimize, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber