Maçka Belediye Başkanı Koçhan'ın aracı kurşunlandı mı? Başkan yanıtladı

Trabzon'un Maçka ilçesi Belediye Başkanı Koray Koçhan, aracının kurşunlandığı iddiasını Haber61'e yanıtladı.

Maçka Belediye Başkanı Koçhan'ın aracı kurşunlandı mı? Başkan yanıtladı

Haber61 / Haber Merkezi / Tuncay Lakot

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın makam aracının kurşunlandığı iddiaları tartışma yarattı.İddialara göre, Koray Koçhan’ın aracı, kimliği bilinmeyen kişilerce kurşunlanarak tahrip edildi. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Koray Koçhan, söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı.


KOÇHAN: KESİNLİKLE YOK

İddialar karşısında rahatsızlık duyan ve tepki gösteren Koray Koçhan, “1 hafta önce Hamsiköy’de eski Gürgenağaç muhtarının kız kardeşi ve benim belediye personelinin halasının cenazesinden dönüyorduk. Yeni yapılan tünelden geçerken yumruk büyüklüğünde bir taş, aracın sağ arka camına çarparak çatlattı. Aracı servise götürdük. Ne kurşunuymuş? Allah’a şükür hasmım yok, kimseyle bir sorunum yok. Niye kurşunlayacaklar? Arabanın camı delinip düşmedi bile, kurşun olsa delerdi. Mübarek Kandil günü bu yalana ne diyebilirim ki… Böyle bir olay kesinlikle yok. Bunu söyleyen iş arıyor” yanıtını verdi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber