Koray Koçhan’dan CHP’ye gönderme

“Onlar Atatürk’ün İsmini kullanır! Biz Recep Tayyip Erdoğan ile Onun gösterdiği yolda ilerliyoruz”

Koray Koçhan’dan CHP’ye gönderme
Haber61/Haber Servisi
Levent Ustabaşı


Trabzon Maçka İlçesi’nde park tartışmasında yeni gelişme.. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, CHP’ye sert cevap verdi.

İlçenin merkezindeki park için yeni proje hazırlayan belediye başkanı Koray Koçhan’a, CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, “Parkı yıkıp, Atatürk’ün heykelini yıkıp düğün salonu yapacaklar” eleştirisi getirmesine Başkan Koçhan, “Bu siyasi bir söylem” dedi. Koçhan,  “Onlar Atatürk’ün ismini kullanır sadece, Biz Recep Tayyip Erdoğan ile Onun gösterdiği yolda ilerliyoruz” dedi.

Koçhan, “Burada eski düğün salonu ve yandaki park yıkılacak yeni bir sosyal alan oluşturulacak. Orada park olacak ismi de 100. Yıl. Zahmet edip de belediyemize gelip siz bu parkta napıyorsunuz diye sormadılar Kendileri çalıp kendileri oynadılar.” diyerek konuştu.
Koray Koçhan’dan CHP’ye gönderme
4 yılını değerlendirdiği toplantıda Koçhan şunları söyledi;

Parkı şikayet ettiği gibi CHP bunu da şikayet etti. “Atatürk Parkı’nın yerine düğün salonu yapılacak, İspanyol heykel yıkılacak” dediler. Parkın adını yanlış biliyorlar. Parkın adı 100. Yıl parkı. Zahmet edip de belediyemize gelip siz bu parkta napıyorsunuz diye sormadılar Kendileri çalıp kendileri oynadılar.  İsteselerdi verirdik.
Yaklaşık 4 dönüm.Buranın mülkiyeti belediyemize ait. Modern emniyet müdürlüğü binası hasıl oldu.
Yöresel mimariye uygun özel Maçka için çizilmiş bir emniyet binası da bu alan da olacak. Emniyet personelimizin oturduğu kamelya araçları çektikleri alan bir Ali Eyüboğlu’nun özel bir vatandaşın mülkiyeti.
Biz emniyet mülkiyetinde vatandaşın yerini kullanıyoruz. 
Eski düğün salonu 25 yıl sonra hizmet edeme hale geldi.
Hani diyorlar ya ‘düğün salonumuz yok’ bunu diyenlerin kendi döneminde 10 yıl kapalı kaldı. 
Bir de emniyet binası yapacağız. 
Belediye rant devşiriyor diyorlar. Emniyet binasının eski binasını alacağız. Bu mu rant? Biz emniyete daha güzel bir yer alan veriyoruz. Aldığımız yer 4 katlı 190 m2 ilk küçük bir alan. 
Bu siyasi bir söylemdir.
100 yıllık çınar ağacını kestiler diyorlar. Parkı bırak Maçka’da yok çınar ağacı. 
Bu alanda 400 m2 düğün salonumuz yeni inşaa edilecek. 
Onlar Atatürkün büstünün bir taşını bile yenilemediler ama biz yapıyoruz. Yenisini. 
Onlar Atatürk’ün sadece ismini kullanıyorlar biz Atatürk’ün gösterdiği muasır mediyenet yolunda önderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile ilerliyoruz.
Birilerin Maçka’nın gelişmesini, büyümesini istemiyor olabilir ama bizim derdimiz Maçka..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler