CHP'den Maçka'nın kurtuluş günü etkinliklerine eleştiri: Halk küstürüldü mü?

CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, Maçka'nın düşman işgalinden kurtuluş günün sadece protokol ve daire amirleriyle kutlanmaya çalıştığını belirterek 100. Yıl kutlamalarının sönük geçtiğini belirtti.

CHP'den Maçka'nın kurtuluş günü etkinliklerine eleştiri: Halk küstürüldü mü?
Maçka'nın düşman işgalinden 100. Yıldönümünün kutlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, "Maçkamız'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında hemşerilerimizin gününü kutlarım ve bu vatanı bize yurt yapan aziz şehitlerimizi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anıyorum. Ülkemizin beka sorunu yaşadığı bu günlerde Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin'de teröristlere meydanı dar eden ve yurdun güvenliğini sağlayan vatan evlatlarının Allah yar ve yardımcı olsun" dedi.

MAÇKA HALKI KÜSTÜRÜLDÜ MÜ?

Maçka Belediyesi'nin organize ettiği kurtuluş gününe katılımın az olduğunu belirten Başkan Nihan Göktürk, "Tam da milli kelimesinin anlam kazandığı bugünlerde Maçka Belediye Başkanı'nın yönetim anlayışının neticesinde mi halkın küstürülmüş olduğu sorusu akla gelmektedir? Belediye tarafından düzenlenen milli günde halkın olmadığı 100. Yıl kutlaması hüsranla sonuçlanmıştır. Kurtuluş günü sadece protokol ve daire amirleriyle kutlanmaya çalışılmıştır. AKP'li Maçka Belediyesi sınıfta kalmıştır. Maçka'nın CHP Belediyesi döneminde ilçenin kurtuluş günü halkın katılımıyla bütün gün coşkuyla kutlanırdı. Milli birlik ve beraberliğe vurgu yapılırdı. AKP Belediyesi döneminde o günleri özler olduk" ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler