Başkan Koçhan’dan TOKİ müjdesi

Maçka Belediye Başkanı Koçhan'dan TOKİ müjdesi.

Başkan Koçhan’dan TOKİ müjdesi

Yıllardır yapımı yılan hikayesine dönen TOKİ konutlarında nihayet sona gelindi. 


2008 yılında yapımına başlanılan ve bir türlü bitirilemeyen TOKİ Konutları için Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçkalıların beklediği müjdeyi verdi. 

MAÇKA’MIZA HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı açıklamada, “Göreve başladığımızda ne yazık ki bir türlü bitirilemeyen yarım kalmış TOKİ konutlar vardı. TOKİ Konutlarının bir an önce bitirilerek vatandaşlara teslim edilebilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Uğraşlarımız ve emeklerimiz sonucu TOKİ konutlarına destek olarak, nihayet söz verdiğimiz gibi 2017 yılında anahtar teslim törenini gerçekleştireceğiz. 7 Temmuz 2016 Cuma Günü Saat 14:00’da Maçka Halk Eğitim Merkezinde Tüm hak sahipleri ve vatandaşlarımızı kura çekimi törenine davet ediyorum. Özelliklede bizlere desteklerini esirgemeyen TOKİ Başkanımız Ergün Turan’a, Trabzon Milletvekillerimize ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. Maçka’mıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Başkan Koçhan’dan TOKİ müjdesi

Başkan Koçhan’dan TOKİ müjdesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber