2017 Maçka'nın proje yılı olacak

Trabzon'da Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2017'de Maçka'da yapılacak projeleri duyurdu.

2017 Maçka'nın proje yılı olacak

Trabzon'un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2017'de Maçka'da yapılması planlanan projeleri açıkladı. 


2016'nın son muhtarlar buluşmasını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 2016'da yapılan çalışmaları değerlendirerek "2017 Maçka'da proje yılı olacak" dedi. 

Maçka'nın mahalle muhtarları ile belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Koray Koçhan, 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

2017 yılında yeni yatırımlar ile ilçede inşaat seferberliği başlayacağını belirten Başkan Koçhan, “Söz verdiğimiz projelerimizin 40’a yakının tamamladık. Yeni yılla beraberde büyük projelerimizin inşaatına başlıyoruz." diyerek 2017'de Maçka'da yapılacak çalışmaları duyurdu. 

2017'NİN PROJELERİNİ SIRALADI

Koray Koçhan, 2017'de Maçka'da gerçekleşecek projeleri şu şekilde sıraladı: "Halil Atmaca Kültür Merkezi, Yarı olimpik kapalı havuzlu yeni düğün salonu, 15 Temmuz Şehitleri Tepesi, Esiroğlu Kapalı Spor Salonu, Maçka TOKİ Anahtar teslimi, Maçka şehir ışıklandırma sistemi, Atasu Barajı çevresi düzenlemesi, asfalt ve beton yatırımları, kendi ürettiğimiz parkelerimiz ile tüm mahallelerimizdeki ara yolların parke kaplaması, Vazelon Manastırı restorasyonu ve daha birçok projenin yeni yılda inşaatına başlıyoruz. Açıkça ifade ediyorum 2017 yılı Maçka'mız için inşaat yılı olacak" 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber