Trabzon’da korkutan rakam! İki günde 174 Pozitif

Trabzon’da KTÜ’de yapılan testlerde çıkan pozitif vaka sayısı korkuttu.

Trabzon’da korkutan rakam! İki günde 174 Pozitif

Haber61 – Haber Servisi – Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi ile Türkiye’nin mücadelesi sürerken vaka sayıları artmaya devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her akşam günlük verileri açıklarken vaka sayılarındaki artışa dikkat çekiyor ve gün içinde her kanaldan vatandaşları maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarıyor.

TRABZON’DA SON DURUM

Türkiye geneline paralel olarak Trabzon’da da pozitif vaka sayıları artmaya devam ediyor.

Haber61’in edindiği bilgiye göre Trazon’da pandemi hastanesi olarak ilan edilen Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10’u yoğun bakımda 190 koronavirüs pozitif hasta olduğu, Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde 35 pozitif hasta olduğu, yoğun bakım servisinde pozitif hastanın olmadığı öğrenildi. Vakfıkebir Devlet hastanesinde 25 pozitif ve bir özel hastanede 8 pozitif vaka olduğu öğrenildi. 

TEST RAKAMLARI KORKUTUYOR

Pandeminin ilk döneminde Türkiye genelinde oluşturulan ilk koronavirüs test merkezlerinden olan Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi koronavirüs test merkezi son iki günde 940 test gerçekleştirdi. Bu testlerin 174’ü pozitif çıktı. Trabzon’da ikinci olarak oluşturulan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi test merkezinde ise günlük 900 test yapıldığı gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber