Leyla Lydia Tuğutlu karnı burnunda pozunu paylaştı

Geçtiğimiz sene Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından karnı burnunda pozunu paylaştı.

Leyla Lydia Tuğutlu karnı burnunda pozunu paylaştı

2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Ergin ile geçtiğimiz yazın Almanya'da nikah masasına oturdu. Evliliğini gözlerden uzak yaşayan güzel oyuncu, şimdilerde ilk bebeğini kavuşmak için gün sayıyor.

DOĞUMUNA GÜNLER KALDI
Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan 9 aylık hamile Tuğutlu, karnı burnunda pozunu paylaştı. Erkek bebek bekleyen Oyuncunun "9" yazarak mavi kalp emojisi koyduğu paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

"HAYATIMIZA HOŞ GELDİN CANIM OĞLUM"
Eylül ayında Instagram hesabından hamilelik pozlarını paylaşarak müjdeli haberi veren güzel oyuncu "Öyle heyecanlıyım ki... Yeni bir dönem başlıyor bizim için... Güzel bir yolculuk... Yolu yarıladık bile... Hayatımıza hoş geldin canım oğlum" ifadelerini kullanmıştı.

Leyla-Lydia-Tuğutlu-karnı-burnunda-pozunu-paylaştı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin