Polisler çocuk tacizcisini linçten zor kurtardı

Erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan şüpheliyi polisler kurtardı.

Polisler çocuk tacizcisini linçten zor kurtardı

Kütahya'da geceleyin 14 yaşındaki M.A.E. adlı erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 34 yaşındaki M.B'yi mahalleli linç etmek istedi. Polis ekiplerinin linçten kurtardığı M.B. gözaltına alındı.


Olay gece saat 01.30 Ali Paşa Mahallesi Fuatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre Zafer Meydanı'nda düzenlenen Ramazan etkinliğine gitmekte olan M.A.E.'nin önüne kesen M.B. elle sarkıntılıkta bulundu. M.B. daha sonra, M.A.E.yi ara sokağa götürmeye çalıştı. M.A.E.'nin bağırıp yardım istemesi üzerine çevrede bulunan vatandaşlar, M.B.'ye müdahale etti. Vatandaşların linç girişime bulunduğu M.B.'yi olay yerinden geçmekte olan trafik polisleri kurtardı. 

Takviye gelen polis ekipleri M.B.'yi tedavisi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisi acil serviste yapılan M.B 'nin 1.25 promil alkollü olduğu belirlendi.

Gerekli tedavisi yapıldıktan sonra Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'ne götürülen M.B.'nin hırsızlık, yaralama, konut dokunulmazlığını ihlal ve tehdit gibi suçlardan 15 suç kaydının olduğu belirtildi.  Sorgulaması tamamlanan M.B. adliyeye sevk edildi.








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler