Kumbuzoğlu’ndan Avrasya Üniversitesi’ne ziyaret

TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Avrasya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Kumbuzoğlu’ndan Avrasya Üniversitesi’ne ziyaret

Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız tarafından karşılanan TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun ziyaret programında Rektör Vekili Prof. Dr. Gülay Yeginoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yavuz Özoran ve Prof. Dr. Aytap Sezer hazır bulundu. Kumbuzoğlu’na Avrasya Üniversitesinin  kuruluş süreci ve sonrasında yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verildi.  

Kumbuzoğlu’ndan Avrasya Üniversitesi’ne ziyaret

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, “Sayın Kumbuzoğlu Trabzon’umuzun yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından birisidir. Kendilerini üniversitemizde görmek bizleri mutlu etmiştir. Bölgenin en büyük yatırımlarından biri olan Avrasya Üniversitemizi kendilerine gururla anlatıyoruz. Çünkü üniversitemiz gelinen noktada en çok tercih edilen üniversitelerden biri olmuştur. Ülkemizde en iyi üniversiteler arasında yer alabilmemiz için marka fakülteler açmaya devam etmeliyiz bu konuda geç kalıyoruz. Hukuk, Diş, Tıp, Eczacılık ve Eğitim Fakültelerini bu bölgeye kazandırmak istiyoruz. Sayın Genel Sekreterimizin ziyaretinde bunu tekrar dile getirmek istiyorum. Kendileri bugüne kadar birçok makamda önemli görevler üstlendi ve başarılı oldu. Bundan sonra da başarılı hizmetlerinin devem etmesini diliyorum" dedi.

Kumbuzoğlu’ndan Avrasya Üniversitesi’ne ziyaret

Kumbuzoğlu ise Avrasya Üniversitesi’nin gelişmesine katkıda bulunacak her türlü desteği vereceğini söyledi. Kumbuzoğlu kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece memnun kaldığını ifade etti ve Yıldız’a 100. Yılda TBMM  kitabını hediye etti. Yıldız ise Kumbuzoğlu’na Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu’nun şahsı adına kaleme aldığı kitabını ve ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem