Yusuf Güney Trabzon'a geliyor

Yusuf Güney, 28 Şubat Pazar günü saat 19.00'da KTÜ AKM'de vereceği konser ile  Trabzon'da hayranlarıyla buluşacak.2009 yılında “Bir Sevda Masalı” albümüyle gençlerin gönlünde taht kuran Yusuf Güney, 28 Şubat Pazar günü Trabzon Karadeniz Teknik Üniversites

Yusuf Güney Trabzon'a geliyor


Yusuf Güney, 28 Şubat Pazar günü saat 19.00'da KTÜ AKM'de vereceği konser ile  Trabzon'da hayranlarıyla buluşacak.

2009 yılında “Bir Sevda Masalı” albümüyle gençlerin gönlünde taht kuran Yusuf Güney, 28 Şubat Pazar günü Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) AKM'deki konserinde yine bu albümündeki parçaları seslendirecek.

Saat 19.00'da başlayacak olan konserin biletleri Trabzon'da Akademi, RA Kitapevi, Kalem Clup kırtasiye, Sinek Cafe, Saloon By Ceyhun ve AKM gişelerinden temin edebilir.

Yusuf Güney Kimdir?   

Yusuf Güney 1984 Trabzon Doğumludur. Ancak kendisi Londra'da yaşıyor. Londra'da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yaparak hayatını kazanıyordu ancak Rafet el Roman İle tanışmasından sonra artık hayatını müzik ile kazanıyor. Rafet El Roman ile 2004 yılında bir konserde tanıştı.Ve o tarihten sonra Rafet El romanın albümleri için bir çok şarkı yazdı.2008 Yılında Rafet El Roman'ın Aşkı virane şarkısında ona eşlik ederek büyük bir hayran kitlesi toplayarak ünlenen sanatçı Rafet El Romanın Albüm teklifini de kabul ederek onunla düet yaptı. 2009 yılında “Bir Sevda Masalı adlı albümü ile sevenlerinin gönlünü şimdiden feht etmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat