TRT çocuklarından annelerine videolu kutlama

TRT Trabzon Radyosu Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu, Covid-19 salgını nedeniyle evde kaldığımız bu günlerde önemli ve anlamlı günlere çektikleri videolarla destek veriyor. 

TRT çocuklarından annelerine videolu kutlama

Bu yıl buruk kutladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çektikleri videolarla renklendiren çocuklar Anneler Günü’nü de unutmadı. 

En değerli varlıklarımız olan annelerimiz için eğitmenleri Cemal Zihni Erenel ve Serdar Okur’un altyapısını hazırladıkları müziğin üzerine ‘Benim Annem’ şarkısını okudular. 3 dk.dan oluşan görüntülü videolarını sosyal medya üzerinden hocaları Erenel’e ulaştıran çocuklar, annelerine en güzel hediyeyi vermiş oldular. 

40 çocuğun okuduğu eserler daha sonra TRT çalışanları tarafından birleştirilerek harika bir video-klip haline getirildi. Video TRT Nağme sosyal medya hesabından da yayınlandı. 
Çalışmayı çok beğenen anneler, eğitmenler Erenel ve Okur’un yanı sıra büyük emek harcayarak klibi oluşturan TRT’ye teşekkür ederek “İyi ki TRT ailesindeyiz. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bu zor süreçte bizleri unutmayıp bu sürprizi hazırlamışlar. Çocuklarımız da çok güzel okumuş. Herkesin emeğine sağlık” diye konuştular. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler