Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu kitap oldu! 'Görülemeyen'

Trabzonspor'un ilk şampiyonluğunun anlatıldığı 'Görülemeyen' kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu kitap oldu! 'Görülemeyen'

Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu'nun Trabzonspor'un ilk şampiyonluğunu anlatan dönem romanı "Görülemeyen" çıktı. 

Kulaçoğlu, dördüncü kitabı olan “Görülemeyen” isimli romanını, “çocukluğuna ve o dönemin kentine bir borç ödemesi” olarak gördüğünü ifade etti.

Hakan Kulaçoğlu’nun daha önce 'Ameliyat Masası', 'Fırtına-İhtilal-Efsane' ve 'Hep Uzağa Pek Ağır' isimli kitapları yayınlanmıştı.

Otuz beş sene önceye yapılan bir zaman yolculuğu kurgusuna sahip romanda, öğrenci olduğu ortaokula bu kez öğretmen olarak dönen Cemil, ilk şampiyonluk heyecanını kendi çocukluğu Turgay ile yaşamayı düşünürken, kendini bir yandan da küçüklüğünde yaşadığı aile içi travmanın silinmeyen izlerinin ve hiç hesapta olmayan bir duygusal ilişkinin içinde bulur. Geçmişe dönüş sürprizine eklenen bu meselelerle baş etmeye çalışan Cemil'in aklı, öte taraftan da, geldiği 2011 yılındaki şampiyonluk mücadelesindedir. 

1976 yılındaki ilk şampiyonluğun aynen yaşanmasını isteyen ama o dönemdeki bazı şeyleri de değiştirebilmeyi uman Cemil Öğretmen'in hikâyesi görülenlerle, görülmeyenlerle, çalınan umutlarla, ödüllendirilen kötülerle karmaşık bir hal alır. Temelde iyilik ile kötülüğün mücadelesi ve işini dürüstçe yapmaya çalışan insanların göğüs gerdiği zorluklar üzerine kurulu hikâye sürpriz bir şekilde sonlanıyor.

Aynı zamanda Trabzon Lisesi mezunlarından olan 57 yaşındaki Trabzonlu Prof.Dr. Hakan Kulaçoğlu, geçtiğimiz haftalarda bir By pass ameliyatı olmuştu. Evli ve 1 çocuk babası olan Kulaçoğlu'nun tedavi ve istirahati evinde devam ediyor

Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu kitap oldu! 'Görülemeyen'

Trabzonspor'un ilk şampiyonluğu kitap oldu! 'Görülemeyen'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat