Trabzonlu yazar Nurcan Şen'in ikinci kitabı çıktı

Trabzonlu yazar Nurcan Şen'in ikinci kitabı "Düşler Ülkesi" piyasaya çıktı.

Trabzonlu yazar Nurcan Şen'in ikinci kitabı çıktı

Trabzonlu yazar Nurcan Şen'in ikinci kitabı "Düşler Ülkesi" piyasaya çıktı.

Fantastik bir roman olan Düşler Ülkesi kitabının konusu şu şekilde;

Meyveş Nene, dudaklarını büzerek kısa bir an duraksadı. Usulca."Amazon kadınları...Savaşçı kadınlar...Erkekleri içlerinde barındırmayan kadınlar...Bunları dinlemek istiyorsunuz öyle mi?" dedi, masumane ve durağan bir ses tonuyla.

Cesur savaşçı kadınların yaşadığı Amazon ülkesi, yaşanan tufanla sular altında kalır. Güzelliği ile baş döndürürken, acımasızlığı ile kalplere korku salan Amazonlarınson kraliçesi Penthesileia, sis ve karanlığın ortasında yapayalnız iken, kötü bir şeylerin olacağını önceden hissetmiş olmasına rağmen, yapmaması gereken bir şey yapar. Kim olduğunu bilmeden nehirde boğulmak üzere olan birini kurtarır. Bu kişi ülkesinin ve kendisinin sonunu getirecek olan; yarı tanrı, yarı çlümlü, Akhilleus'tan başkası değildir.

NURCAN ŞEN KİMDİR

Trabzon doğumlu olan Nurcan Şen, Lisnas eğitimini AÜ İşletme Fakültesi İşletme Bölümünde, Yüksek Lisansını Karadeniz Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. İlk eseri "Kadının Yalnızlığı" sosyolojik bir kitap olup Düşler Ülkesi ise fantastik bir romandır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler