Trabzon'u bu ekip güldürür!

Mizah Sanatları Derneği "Bi Sıkıntı Yok" diyerek stresli Trabzonlulara neşelendirmek için yarın Haluk Ongan Sahnesine yerini alacak. Kültür ve Turizm Bakanlığının da desteğini alan Mizah Sanatları Derneği, Gugulumdakiler Tiyatrosu durum komedisi tek perde

Trabzon'u bu ekip güldürür!

Mizah Sanatları Derneği "Bi Sıkıntı Yok" diyerek stresli Trabzonlulara neşelendirmek için yarın Haluk Ongan Sahnesine yerini alacak. Kültür ve Turizm Bakanlığının da desteğini alan Mizah Sanatları Derneği, Gugulumdakiler Tiyatrosu durum komedisi tek perdelik “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ile yarın saat 20.00’da Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesinde tiyatro severlerle buluşuyor. Mert Kes’in yazdığı, Tamer Küçük’ün sahneye uyarladığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu’nun yönettiği Gugulumdakiler Tiyatrosu “Bi Sıkıntı Yok” oyunu ile, Mayıs Ayının ikinci haftasına kadar sanat severler ile her salı, perşembe ve cumartesi Trabzon Sanat Evinin Garaj Salonunda izleyici ile buluşacaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler